Może w końcu kolego wrzucisz fotki Twojego autka? żebyśmy mogli zobaczyć efekty Twojej pracy?biernik pisze:pojutrze zrobie fotke bo mam brudasa, albo w sumie jutro na brudnego cykne to wkleje
Sąsiedzi tylko mi skarżą, że często ludzie przechodzą koło audi, przystają oglądają i macają mi auto
[A6 C6] Oklejenie samochodu-zmiana koloru
marian_17, chętnie ale od dwóch tygodnie nie widziałem mojego auta
zagineło mi w chorzowie bo ojciec bał się wracać automatem, a że kupiłem inne to nie tęskno mi za nim. W każdym razie po wekendzie zrobie fotki bo to będzie ostatnia okazja, gdyż auto rozbieam na części. W sumie to sorrki za obiecanki ale tak jakoś głupio wyszło.

He he. Miałem to samo z moim poprzednim autkiem. Kiedyś zaparkowałem w centrum handlowym i gdy wracałem stała koło niego mała grupka i "macali" mi autkobiernik pisze:Sąsiedzi tylko mi skarżą, że często ludzie przechodzą koło audi, przystają oglądają i macają mi auto

A tak to wyglądało:
Nie było to moje pierwsze autko wyklejane folią. Poza tym kiedyś wyklejałem zawodowo więc doświadczenie się przydało. Jedno co mogę kolegom doradzić - nie kupujcie taniej foli bo będziecie klnąć

Plastidip nigdy nie wyprze folii ponieważ nigdy nie byl przystosowany do malowania aut.
Co innego folia ktora zostala na potzreby rynku wlasnie stworzona do oklejania samochodów.
[ Dodano: 2013-01-08, 15:41 ]
To ze auto jest mniejsze nie oznacza ze pojdzie mniej folii i jest z nim mniej pracy
[ Dodano: 2013-01-08, 15:52 ]
Udało sie okleic?
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Co innego folia ktora zostala na potzreby rynku wlasnie stworzona do oklejania samochodów.
[ Dodano: 2013-01-08, 15:41 ]
Roznica moze byc sporaBexa pisze:Nie mowie o wymiarach samochodu chodzilo mi tylko o to ile sobie doliczaja z czystego pazerstwa
Ile foli wiecej wydzie na np A4 a calibre?
To ze auto jest mniejsze nie oznacza ze pojdzie mniej folii i jest z nim mniej pracy
[ Dodano: 2013-01-08, 15:52 ]
Na aucie najlepiej.Lukash pisze:właśnie się zastanawiam czy je zdjąć czy może zrobić to na aucie. chcę to zrobić dobrze by folia była wszędzie czyli po złożeniu lusterek nigdzie nie wystawał ori lakier.
Udało sie okleic?
regulamin --> regulamin-forum-audi-a6-klub-polska-vt55344.htm
Firmy od oklejania
czy możecie polecić jakieś firmy specjalizujące się w oklejaniu aut z województwa opolskiego / dolnośląskiego ? Trzymające wysoki poziom wykonywanej pracy. Dzięki za namiary
http://zmianakoloruauta.pl/ WROCÂŁAW
WYKONANE MODY:
- Przednie lampy poliftowe LED
- Tylnie lampy Full LED
- Alu Audi S5 19"
- Polskie MENU
- Podświetlenie rejestracji LED
- Całe auto biała perła
- Końcówki tłumików 90mm
- CHIP + 46KM - Dzieki GCS Tuning
- Przednie lampy poliftowe LED
- Tylnie lampy Full LED