Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Ledy

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
Tomas

[A6 C6] Ledy

Post autor: Tomas » 17 sie 2010, 23:22

Taka tansza wersja ledow do c6 -dla zainteresowanych ledy 22cm 5 diod osd w 1 szt cena 250 zl za kpl.Nie jest to moze wygląd S6 :-D ale nie trzeba zmieniac zderzaka i kupowac arginalnych ledow i 2 tys w kieszeni :-) ,sami ocencie czy to :duza wioska: :mrgreen: czy ujdzie w tlumie :-P http://picasaweb.google.com/tomaszwozni ... 3/A6C6LEDY#

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 18 sie 2010, 00:55

Hmmmm nawet tak " szkudnie" niewyglada! Najlepiej widac ze sie jakos komponuja jak sa zgaszone bo przy zapalonych to nawet nie widac doakdlnei jak sa zamontowane! Jak je zamontowales? tzn wlaczaja sie jakos same? czy etz innimi swiatlami?

Tomas

Post autor: Tomas » 18 sie 2010, 01:25

Wedlug schematu jaki byl dolączony mają byc podpięte pod stacyjke i sie zapalac po odpaleniu samochodu jako swiatla do jazdy dziennej,ja na razie nie chcialem rozbebrac i rezac stacyjki i podpiolem ich pod swiatla pozycyjne :-)

Społeczność Audi A6

Post autor: Społeczność Audi A6 » 18 sie 2010, 07:33

a gdy wlaczysz swiatla diznen e u sibei to wtedy co? swieca ci sie i te i swiatal dzienne? czy tez te dokladane ledy wtedy ci gasna?

Tomas

Post autor: Tomas » 18 sie 2010, 09:33

Tak jak wlącze dzienne to swiecą sie i ledy ,to są proste swiatelka z najtanszych, takich bajerow jak przyciemnanie nie mają :-) trzaby cos pokąbinowac z tym ale za 250 zeta mysle ze jest ok,moim zamyslem nie bylo za bardzo kombinowac i nie ingerowac w przerobke samochodu ,jestem przeciwnikiem grzebania i przerabiania np.zderzaka grila itd(niespasowane elementy inny wygląd lakieru).wole jak samochod zostaje w orginale przynajmniej nastepny urzytkownik nie powie ze byl malowany albo bity (a ja sie bede tlumaczyl ze tylko se ledy chcialem zalozyc :lol: ),najwyzej wymienie tylko te kratki plastikowe na nowe od halogenow i wracam do stanu poprzedniego ;-) -mysle ze cos takiego juz ma przyciemnanie ale to juz sporawa inwestycja :-) http://moto.allegro.pl/item1175019419_l ... a_dlr.html

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja