no jedynie z postojowymiBexa pisze:No hej, tak jak ci pisalemprzeciez swiatla z tylu zapalaja sie dopiero na 2 pociagniecie wlaczyna do siebie
tak ze swiatla do jazdy dziennej moge odpalac w dowolnym momencie i konfiguracji bo sa niezalezne w sumie od zadnych innych swiatel
[A6 ALL] Ledy do jazdy dziennej w zderzaku - Zestaw
-
Tomas
-
Społeczność Audi A6
-
Społeczność Audi A6
Te oryginalne ledy są fantastyczne. Chciałbym je zamontować w swojej Audi C5 i już dłuższy czas bije się z myślami czy to kupić czy nie. Ale chyba się jednak zdecyduje
Troche rezania i myślę ze może to dać niezły efekt :mrgreen:
BEXA mam pytanko masz jeszcze może ten komputer/sterownik co Ci został od oryginalnych ledów
BEXA mam pytanko masz jeszcze może ten komputer/sterownik co Ci został od oryginalnych ledów
Tak, mialem wystawiac na alledrogo ale nie mialem czasu. Mam jeszcze instrukcje i opis podlaczenia w jezyku niemieckim.
http://allegro.pl/sterownik-modul-lampy ... 07084.html
jesli bedziesz juz bardzo powanie myslal o kupnie na pw mozemy dogadac cene na pewno o ponad polowe mniejsza niz mozna go kupic
pozdro
http://allegro.pl/sterownik-modul-lampy ... 07084.html
jesli bedziesz juz bardzo powanie myslal o kupnie na pw mozemy dogadac cene na pewno o ponad polowe mniejsza niz mozna go kupic
pozdro

Nie wiem jak sie to wszystko ma w C5 tam chyba duzo prosciej wszystko mozna zrobic, ale przygasanie przy wlaczaniu np dlugich to nie wiem jak bez tego sterownika chcesz zrobic ? a dwa ze to nie sa lampy z heli i w zestawie nie ma takiego przekaznika.
A tobie przygasaja te ledy jak włączasz inne swiatla ?
A tobie przygasaja te ledy jak włączasz inne swiatla ?

- pama
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
no to zle kolego..robert229 pisze:...włączam postojówki-dalej świecą dzienne,...Bexa pisze:A tobie przygasaja te ledy jak włączasz inne swiatla ?
z tego co wiem, to jeden + idzie na postoj
drugi + idzie na dzienne (oba maja po 12V)
Z tym, ze .. wlasnie potrzbuejesz ustrojstwa, co przy wlaczeniu postoju, obnizy Ci napiecie i spowoduje przygasniecie LEDow :-D
fenomenalny pisze:no wiem wiem wiem- ale dla mnie to jakos dziwnie wyglada i wole miec i ztylu i z przodu:-)
Dla ciekawskich:
ÂŚwiatła do jazdy dziennej muszą być barwy białej, powinny się włączać automatycznie po przekręceniu kluczyka (włączeniu zapłonu), ale powinny się również automatycznie wyłączać po włączeniu świateł mijania, drogowych lub przeciwmgłowych.
Ustawodawca mówi również wprost, że przednie, boczne (o ile są) i tylne światła pozycyjne oraz obrysowe, a także oświetlenie tablicy rejestracyjnej nie musi się włączać podczas jazdy na światłach dziennych.
Wykonane Mody
Virus 287KM 574 Nm
Podświetlenie tablicy rej. LED
Plan 4 the worst hope for the best
Virus 287KM 574 Nm
Podświetlenie tablicy rej. LED
Plan 4 the worst hope for the best