[A6 C5] lampy
[A6 C5] lampy
Mam pytanko Mam w mojej audi ogrinalne xenony ale lampy sa juz szare slabo widac i w 1 zbiera sie woda . Czy lampy z allroad pasuja do c5 przed liftingiem ? i moge do niej dolozyc moje orginalne xenony ? jesli tamta tez jest pod exnon ? np takie
od Alllroada nie będą pasować lampy, ponieważ są typowo pasowane pod "ALLROAD typ", różnicę stanowi kształt obwodowy lamp, i rozłożenie śrub montażowych...
ponad to - co też mnie interesuje:
Ja miałem owe klosze pociemniałe, tzn jeden konkretnie czyli taki jak by przyciemniony.
Po prostu poszedłem najprostszą drogą - kupiłem 2 nowe lampy / drogie bo drogie, ale lepiej nówki kupić, bo wg mnie taka zregenerowana może ponownie ale już szybciej zmatowieć...
ponad to - co też mnie interesuje:
- od kiedy to mamy w A6 C5 w ksenonkach szklane lampy?? Chyba, że Tobie censored chodzi o wszystko prócz klosza - plastikowego.Sa opisane sposoby regeneracji reflektora - konkretnie jego szkła
Ja miałem owe klosze pociemniałe, tzn jeden konkretnie czyli taki jak by przyciemniony.
Po prostu poszedłem najprostszą drogą - kupiłem 2 nowe lampy / drogie bo drogie, ale lepiej nówki kupić, bo wg mnie taka zregenerowana może ponownie ale już szybciej zmatowieć...
Kody zakładu montażowego (A - Ingolstadt, B - Bruksela, N - Neckarsulm)
heh... ja jestem przekonany ze lampy z allroad na 100% pasuja do a6 przed liftem.... sam widzialm kilka... nieiwem bo nigdy osobiscie tego niewidzialem jak ktos tam wepcznal te lampy bo przewanie widzialm gdzies jadaca albo na ulicy... ale jesli widzialem kilka takich c5 a6 ze swiatlami allroada to wiem ze sie da!
[ Dodano: 2009-05-31, 07:31 ]
![Obrazek]()
[ Dodano: 2009-05-31, 07:31 ]
- dawidek174
- Forum Audi A6 / A7