[A6 C5] Kierunki, kierunkowskazy na styl USA
[A6 C5] Kierunki, kierunkowskazy na styl USA
Witam
Przeszukiwałem forum i jest trochę o kierunkach USA ale w A6 C4, w C5 niema żadnych konkretów. Tzn chcę zapytać jakie jest wasze zdanie na ten temat? Wiem że jest to sprawa kolizyjna z Panami w niebieskich mundurkach, no ale nie oszukujmy się co dla Polaka jest nie możliwe? Jesli dojdziemy do wniosku że ładnie to wygląda i chcemy coś takiego mieć to szybki wyłącznik w samochodzie sobie zamontować to żaden problem. Więc nie chodzi o opinie typu: "A chcesz jeździć po przeglądach?" itp nie są tu na miejscu bo każdy wie jak ta sprawa wygląda w świetle prawa. A może nawet w naszych lampach ładnie by wyglądało gdyby kierunek (klosz) był pomarańczowy a nie przeźroczysty. Tak jak to bywa w innych samochodach. Dla przykładu zamieszczę filmiki jak to wygląda a A6 i passacie
Pozdrawiam i czekam na opinie
Przeszukiwałem forum i jest trochę o kierunkach USA ale w A6 C4, w C5 niema żadnych konkretów. Tzn chcę zapytać jakie jest wasze zdanie na ten temat? Wiem że jest to sprawa kolizyjna z Panami w niebieskich mundurkach, no ale nie oszukujmy się co dla Polaka jest nie możliwe? Jesli dojdziemy do wniosku że ładnie to wygląda i chcemy coś takiego mieć to szybki wyłącznik w samochodzie sobie zamontować to żaden problem. Więc nie chodzi o opinie typu: "A chcesz jeździć po przeglądach?" itp nie są tu na miejscu bo każdy wie jak ta sprawa wygląda w świetle prawa. A może nawet w naszych lampach ładnie by wyglądało gdyby kierunek (klosz) był pomarańczowy a nie przeźroczysty. Tak jak to bywa w innych samochodach. Dla przykładu zamieszczę filmiki jak to wygląda a A6 i passacie
Pozdrawiam i czekam na opinie
Damiano
-
- Forum Audi A6 / A7
fajnie to wygląda moim skromnym zdaniem i można się lekko wyróżnić z pośród tłumu A6 na ulicach
a z tym szybkim wyłącznikiem to mi by się nie chciało go robić i bym jeździł tak normalnie 

Opel Vectra A 1,6 (było i minęło)
Audi 80 B3 1,8 (było i minęło)
Toyota Carina E 1,6 (było i minęło)
Audi 80 B4 2,0 (było i minęło)
Suzuki SX 4 1,6 (było i minęło)
Opel Omega B 2,0 (było i minęło)
Audi A6 Avant
jest i niech trwa dalej
Audi A3 Quattro dla żonki
Audi 80 B3 1,8 (było i minęło)
Toyota Carina E 1,6 (było i minęło)
Audi 80 B4 2,0 (było i minęło)
Suzuki SX 4 1,6 (było i minęło)
Opel Omega B 2,0 (było i minęło)
Audi A6 Avant

Audi A3 Quattro dla żonki

na allegro cos widzialem w ten deseń
http://allegro.pl/modul-kierunki-jak-w- ... 71085.html
to nie jest żadna kryptoreklama, tylko tak mi się skojarzyło, i jak dla mnie to coś ciekawego by to było, do tego ładna blęda na tył US i wsiooo :D
http://allegro.pl/modul-kierunki-jak-w- ... 71085.html
to nie jest żadna kryptoreklama, tylko tak mi się skojarzyło, i jak dla mnie to coś ciekawego by to było, do tego ładna blęda na tył US i wsiooo :D
To że niebieskim może się to nie podobać to wiem i zaznaczałem już na początku samego postu. Ale dlatego ma być ten wyłącznik aby w razie kontroli sobie szybko wyłączyć i raczej nam nie udowodni Pan władza że kierunek przed chwilą się świecił, "Panie musiało się Panu przywidzieć albo akurat tak światło padało" xD cięzki temat do udowodnienia, co będzie Ci wyłącznika szukał? śmieszne;D
Damiano