[a6 c6] jakie felgi?
[a6 c6] jakie felgi?
Witam.
Chcę zmienić felgi -> na bardziej agresywne (czytaj poprostu takie na których bedzie wyglądało auto czadowo). Możecie podsunąć jakieś ciekawe modele , wzory itp??? dodam że najlepiej chyba było by oryginalne od Audi bądź jakiejś firmy robiącej felgi dla Audi. Wiem że tego jest dużo (a jeszcze więcej chińszczyzny) - dlatego proszę o pomoc w wyborze.
Chcę zmienić felgi -> na bardziej agresywne (czytaj poprostu takie na których bedzie wyglądało auto czadowo). Możecie podsunąć jakieś ciekawe modele , wzory itp??? dodam że najlepiej chyba było by oryginalne od Audi bądź jakiejś firmy robiącej felgi dla Audi. Wiem że tego jest dużo (a jeszcze więcej chińszczyzny) - dlatego proszę o pomoc w wyborze.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Jerzy.L
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
danek_22 pisze:czaderskie :-D
Swietna fela by Kahn Design model Dark Mist 22". Dostepna w ofercie na zamowienie

Pozdrawiam.
www.Centrum-Felgi.pl
NEW ! www.Centrum-disky.sk Słowacja
NEW ! www.Centrum-disky.cz Czechy
NEW ! www.Litaky.cz Czechy
Jerzy L.
www.Centrum-Felgi.pl
Jerzy L.
to może coś z tego http://www.chromy.com.pl/oferta_felgi_greed.php
Dzięki za propozycje panowie - niektóre mi się spodobały. Powiem szczerze że ''napaliłem '' się na te fele które poniżej zamieszczam - są to felgi firmy
PROLINE PG 8,0X18" - dla mnie piękne - sęk w tym czy firma porządna (czy robią felgi trwałe - z pożądnego materiału - czy chińszczyzna?) - wiem że każdy się zna na felgach ale proszę o wypowiedź kogoś kto się naprawdę orientuje (szczerze) - bo szkoda mi wydać ok 3000 tysiaków by potem żałować.
![Obrazek]()
PROLINE PG 8,0X18" - dla mnie piękne - sęk w tym czy firma porządna (czy robią felgi trwałe - z pożądnego materiału - czy chińszczyzna?) - wiem że każdy się zna na felgach ale proszę o wypowiedź kogoś kto się naprawdę orientuje (szczerze) - bo szkoda mi wydać ok 3000 tysiaków by potem żałować.
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Jerzy.L
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
steq pisze:Dzięki za propozycje panowie - niektóre mi się spodobały. Powiem szczerze że ''napaliłem '' się na te fele które poniżej zamieszczam - są to felgi firmy
[url=http://img519.imageshack.us/img519/7844/1111b.th.jpg]Obrazek[/URL]
Firma z górnej półki - Proline działa na rynku od 1996 roku - Niemiecka precyzja, rygorystyczny proces sprawdzania jakości felg.
Firma produkuje również felgi skręcane 2 i 3 częściowe które charakteryzują się wysoką jakością oraz precyzją wykonania (wiadomo - np felgi ze stalowym rantem - rewelka)
Jako ciekawostkę : Proline produkuje fele do Lambo Gallardo.
steq
Obiecane foty PG w realu - tylko to są 16" więc Twoje 18" będą bardziej szałowe

Na fotkach - dekielek z naklejką.
Ps. Sprawdź skrzynkę

Pozdrawiam.
www.Centrum-Felgi.pl
Jerzy L.
www.Centrum-Felgi.pl