Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

jaki zderzak kupic c6 ?

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
damiano1987
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Damian
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

jaki zderzak kupic c6 ?

Post autor: damiano1987 » 28 kwie 2016, 14:56

witam.
Panowie wymieniam zderzak poniewaz lekko w tył wjechała mi skoda, nie jest on w zlym stanie ale wole wymienic na nowy, mysle o zakupie jakiegos fajnego. auto to c6 3.0 tdi, chcialbym z jakas dokladka fajna typu od rs-a albo s ewentualnie s-line. co myslicie? czy mocowanie zaczepy itd sa takie same i kazdy inny zderzak bedzie pasowal , c6stka w avancie oczywiscie. podpowiedzi panowie , dzieki z gory ;)

daniel1997

Post autor: daniel1997 » 29 kwie 2016, 21:32

damiano1987, możesz założyć zderzak od lifta lub taki jak miałeś tylko zmieniasz dokładkę na ładniejszą s-line lub jakąś ala tuning. Zderzak od lifta pasuje p&p

damiano1987
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Damian
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.6 ABC 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: damiano1987 » 02 maja 2016, 07:38

no tak, tylko zeby zalozyc od lifta albo s-line to musze caly komplet tj nie zaloze samej dokladki (dyfuzora czy zwal jak zwal) od s-line a zderzak zwykly, musze kompletem zakladac, czyli zderzak sline i dokladka sline albo polift tak samo analogicznie. pomysle pomysle choc cenowo drozej to wychodzi jak patrzylem i wkurza mnie to ze s-line sa szare , siwe a nie w kolorze zderzaka, zawsze mozna pomalowac tylko czy jest sens sie bawic...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja