Panowie wymieniam zderzak poniewaz lekko w tył wjechała mi skoda, nie jest on w zlym stanie ale wole wymienic na nowy, mysle o zakupie jakiegos fajnego. auto to c6 3.0 tdi, chcialbym z jakas dokladka fajna typu od rs-a albo s ewentualnie s-line. co myslicie? czy mocowanie zaczepy itd sa takie same i kazdy inny zderzak bedzie pasowal , c6stka w avancie oczywiscie. podpowiedzi panowie , dzieki z gory
jaki zderzak kupic c6 ?
-
damiano1987
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jaki zderzak kupic c6 ?
witam.
Panowie wymieniam zderzak poniewaz lekko w tył wjechała mi skoda, nie jest on w zlym stanie ale wole wymienic na nowy, mysle o zakupie jakiegos fajnego. auto to c6 3.0 tdi, chcialbym z jakas dokladka fajna typu od rs-a albo s ewentualnie s-line. co myslicie? czy mocowanie zaczepy itd sa takie same i kazdy inny zderzak bedzie pasowal , c6stka w avancie oczywiscie. podpowiedzi panowie , dzieki z gory
-
daniel1997
-
damiano1987
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Damian
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
no tak, tylko zeby zalozyc od lifta albo s-line to musze caly komplet tj nie zaloze samej dokladki (dyfuzora czy zwal jak zwal) od s-line a zderzak zwykly, musze kompletem zakladac, czyli zderzak sline i dokladka sline albo polift tak samo analogicznie. pomysle pomysle choc cenowo drozej to wychodzi jak patrzylem i wkurza mnie to ze s-line sa szare , siwe a nie w kolorze zderzaka, zawsze mozna pomalowac tylko czy jest sens sie bawic...