[ A6 C5 Avant] Grill S6 pion chrom do cywilnej A6
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adrian
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Tak dokładnie mam polifta. Więc jak z tym montażem trzeba ciąć dolną poprzeczkę w masce czy wystarczy zrobić tak jak jest napisane w sam naprawiam czyli rozwiercić nity i zdjąć metalową poprzeczkę grilla? Przede wszystkim pytam dla tego bo nie chce zrobić wiochy. Wole odpuścić i sprzedać grill niż go zniszczyć.
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Kolego martin_wml pomagasz technicznie czy pokazujesz swoje egomartin_wml pisze:Spójrz na druciarstwo w swoich starych autach.Typu zielony ulep czy klejenie blendy usa od Blade05 bo tania byłaPisi pisze:takie druciarstwa w twoim stylumartin_wml pisze:Najpierw się doinformuj zanim kogoś w błąd wprowadzisz.i na wkrętach do drewna najlepiej albo na opaskach plastikowych
![]()
![]()

kolejne docinki zakończą się belką.
Sprawy prywatne załatwiać na PW
Ostatnio zmieniony 19 lut 2014, 23:17 przez daniel1997, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adriano007
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Kurde troche jest z tym roboty. Nie wiem czy sobie z tym poradzę. Pisi gdyby nie było by to problemem dla ciebie to byłbym wdzięczny jakbyś na PW przesłał mi np. w punktach co powinienem zrobić. Inaczej chyba odpuszczam i wystawię go na sprzedaż. Może komuś się przyda.
[ Dodano: 2014-02-20, 18:14 ]
Dziś pierwsza przymiarka grila rs wyszło tak
![Obrazek]()
Ogólnie jest nie źle ale szału nie ma. Może jeśli dolną kratkę wymienię na Rs to będzie ładniej. Aa no i co najmniej kółka znaczka muszą być w chromie. A wydaje sie mi że to mojego avanta najbardziej pasowałby grill S6. Puki co ten idzie na sprzedaż.
[ Dodano: 2014-02-20, 18:14 ]
Dziś pierwsza przymiarka grila rs wyszło tak
Ogólnie jest nie źle ale szału nie ma. Może jeśli dolną kratkę wymienię na Rs to będzie ładniej. Aa no i co najmniej kółka znaczka muszą być w chromie. A wydaje sie mi że to mojego avanta najbardziej pasowałby grill S6. Puki co ten idzie na sprzedaż.