[a6 c5] gdzie przyciemnic szybki
[a6 c5] gdzie przyciemnic szybki
Hejka. Poradzcie jakis zakład w Białymstoku lub okolicach gdzie moglbym przyciemnic szyby w mojej kochanej Skarbonce 8-)
-
- Forum Audi A6 / A7
- danek_22
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
wojtass pisze:polecam Auto-Szyby na ul. Marczukowskiej w Białymstoku, ulica odchodzi od Hetmańskiej, gość konkretny i naprawde solidny napewno godny polecenia. pozdrowionka
Auto Szyby. Cezary Bykowski
ul. Marczukowska 26
15-724 Białystok
tel. 085 652 71 77, 0600 448 686
fax 085 652 71 78
http://www.autoszyby.bialystok.pl
biuro@autoszyby.bialystok.pl
czynne: PN - PT: 8.00 - 17.00, SOB: 8.00 - 13.00
tez polecam zadzwoń zapytaj , potarguj się

Co do przyciemniania to jestem w lekkim szoku co do cen jakie podajecie.Teraz robilem swoja niunke i dalem niecale 400 za avanta.Robilem w tym samym miejscu moja pierwsza audi 100 i nic sie nie dzieje.W okolicach Klodzka bardzo chwala sobie tego gostka i jest godny polecenia.Z Walbrzycha masz 50km wiec nie jest daleko 

jestem Losiem i mam V8
No w okolicy Klodza tego goscia chwala juz dluuuugi czas i wiekszosc robi u niego i wziecie spore ma.Nie wiem dlaczego ma takie ceny w porownaniu do waszych ale z 100 bylem zadowolony i teraz tez jestem.A co do jakosci to ocenia klubowicze i klubowiczki na urodzinkach
Ja tam nie szukalem niczego nowego skoro tam bylem zadowolony,a ze facet ma takie ceny to juz tylko +

ja powiem gdzie na pewno nie przyciemniać...firma marco polo, przewoz 2, kolega był niedawno i musiał 3 razy podjezdzac zeby w koncu było w miare ok, nie potrafia chyba nałozyc porzadnie foli, bo jezdzil z bablami i mu ponoc folie zrywali i zakladali od nowa... 8-)Marvik pisze:A może ktoś się orientuje gdzie najlepiej przyciemnić szybki w Krakowie albo w okolicach ?