Mam pytanie czy felgi 18 nie są za duże do Audi A6 .. chodzi mi dokładnie czy do seryjnego auta się zmieszczą bez żadnych przeróbek .. a także jaki jest komfort jazdy . no i sprawa najważniejsza czy nie są za duże do silnika 1.9 Tdi . Mam na oku jedne od wersji Rs4 lub inaczej s-line

Pozdrawiam :mrgreen:

Co do tego czy 1,9 TDi nie bedzie za slaby to napewno nie bo kolega z forum Arturro_A6 ma 1,9 TDi i jezdzi na 19"
 Co do tego czy 1,9 TDi nie bedzie za slaby to napewno nie bo kolega z forum Arturro_A6 ma 1,9 TDi i jezdzi na 19" :> tylko proszę szczerze mi powiedzieć ... bo że wyglądać będzie ładnie to wiem  :-D
:> tylko proszę szczerze mi powiedzieć ... bo że wyglądać będzie ładnie to wiem  :-D
 teraz smigam na 17" i krawezniki biore jak chce  :mrgreen: np jak musze zjechac policji albo pogotowiu a na 19" to niestety na kraweznik niedalbym rady najechac :-?
  teraz smigam na 17" i krawezniki biore jak chce  :mrgreen: np jak musze zjechac policji albo pogotowiu a na 19" to niestety na kraweznik niedalbym rady najechac :-?