Jestem nowy, nie znam sie na autach ale z mama chce kupic tacie felgi do auta. Koniecznie szukam takich jak poniżej. Czy ktos wie co to za felgi? Marka model? Moze cos bardzo podobnego..?
Ne jestem pewien czy to te same. Takie 20 miałem kiedyś w A8, 2007 r.
Etka podaje: CT1 - felgi 9Jx20, FQ1 - felgi Quattro GmbH, nr katalogowy: 4E0 601 025 AT - kolor grafitowo-srebrny (jak moje) lub 4E0 601 025 BE - całe srebrne.
do a6 sa takie ale w rozmiarze 19" do tego opony 255. Ja mam takie na moim a6. Wyglad super ale spalanie +1,5-2,0l. komfort slaby.
Jak bedziesz kupowal to uwazaj na zamienniki (repliki), jest ich duzo, oryginalne sa wykonane z bardziej wytrzymalych stopow. repliki gna sie na potege.
To jest model RS4, ja jezdze na takich od ponad roku, tylko, ze 17'' i sa to prawdopodobnie repliki i musze powiedziec, ze kilka - dziesiat konkretnych dziur juz w tym czasie zaliczylem i felgi sa nadal w idealnym wstanie, wiec moze to zalezy gdzie taka replika wyprodukowana jest, bo znowu znajomy ma fele tez 17'' Alessio i sie gna tak jak powiedzial p0sitiv.
skoro tak twierdzisz, na moje oko, to nie ma zbytnio roznicy miedzy ta felga ze zdjecia a taka jak ja mam, ale w sobote ide do okulisty, wiec moze zmienie zdanie