[A6 C5 1.8T 99] Devil, Angel czy Ori Ktore kupic ???
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
SIDNEY85, nie wiem jak bardzo restrykcyjny bedzie przeglad w UK ale np. w Polsce zadne auto z lampami In-PRO (lacznie z moim) nie powinno przejsc przegladu ze wzgledu na brak odblasku (dlatego min. producent do kompletu dodaje smieszne odblaski do naklejenia).
jak wiadomo w UK na MOT'cie czepiaja sie do wszystkiego wiec warto wziac pod uwage lampy z odblaskiem, choc imo sa duzo brzydsze od in-pro.
jak wiadomo w UK na MOT'cie czepiaja sie do wszystkiego wiec warto wziac pod uwage lampy z odblaskiem, choc imo sa duzo brzydsze od in-pro.
- SIDNEY85
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Ja tak i siak bym zostawil sobie orginalne lampy bo podobno na IIRL NCT [badaniach techniczny] znajomy mi opowiadal ze czepiaja sie wszystkiego on mial schowane pasy z tylu i mu nie podbili, musial przyjechac jeszcze raz no i oczywisie placic <mikołaj> <mikołaj> <mikołaj>
usunieto pkt 29 regulaminu
AUDI 80 Competition quattro
AUDI 80 Competition quattro
jest dokladnie tak jak mowisz SIdney jesli masz schowane pasy to nie przejdziesz a czepic moga sie o wiele innych rzeczy uwierz mi wiem bo jak mialem jeszcze VW bore to bylem na NCT 7 RAZY
caly czas znajdolwali cos nowego
Jesli chodzi o tyle lampy to nie wiem czy jest tu tak restrykcyjnie zobacz ile mlodych iroli jezdzi pseudo stuningowanymi autami i maja wazne NCT wiec jakos zdawac musza
No chyba ze na czas NCT zakaldaja stare ori lampy to tez zawsze jakis sposob
caly czas znajdolwali cos nowego
Jesli chodzi o tyle lampy to nie wiem czy jest tu tak restrykcyjnie zobacz ile mlodych iroli jezdzi pseudo stuningowanymi autami i maja wazne NCT wiec jakos zdawac musza
No chyba ze na czas NCT zakaldaja stare ori lampy to tez zawsze jakis sposob
arturro_A6, możesz dodać zdjęcie tego pseudo odblasku dodanego do IN.PRO? Ciekaw jestem jak to wyglada... Z postu wnioskuje ,że go nie nakleiłeś... Pozatym wiekszość Stacji Kontroli Pojazdów nawet nie wiedzią ze musi być odblask wiec nie ma co sie bać... Mowie oczywiście o Polsce

Pozatym po co ten odblask nam? Przepisy sa chore... Z odblaskie zgadzam sie w momencie gdy nie były obowiązkowe swiatła mijania 24h/dobe ,ale teraz skoro musimy je mieć cały czas podczas jazdy to uważam ,że odblaski w tylnych lampach są zbędne

Pozatym po co ten odblask nam? Przepisy sa chore... Z odblaskie zgadzam sie w momencie gdy nie były obowiązkowe swiatła mijania 24h/dobe ,ale teraz skoro musimy je mieć cały czas podczas jazdy to uważam ,że odblaski w tylnych lampach są zbędne

- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
to jest cos takiego:MISIEK_A6 pisze:arturro_A6, możesz dodać zdjęcie tego pseudo odblasku dodanego do IN.PRO?
na stacji zarejestrujesz czolg jak tylko sie postarasz ale policja tez o tym wie i tylko jesli chcialaby sie przyczepic jadac za toba, takie swiatla im w tym zdecydowanie pomoga.MISIEK_A6 pisze:Pozatym wiekszość Stacji Kontroli Pojazdów nawet nie wiedzią ze musi być odblask wiec nie ma co sie bać... Mowie oczywiście o Polsce
[ Dodano: 2008-11-21, 11:46 ]
nie sa chore, swiatla czasem potrafia sie przepalic i wlasnie po to jest odlask, zadne auto nie dostanie homologacji jesli nie ma odblaskow z tylu.MISIEK_A6 pisze:Pozatym po co ten odblask nam? Przepisy sa chore...
censored, u Ciebie to fajnie wyglada tak wpasowane w lampe... 8-) Ale w tych lampach z IN.PRO to jest PORAÂŻKA! Ja sobie nie wyobrażam swojej Niuni z odblaskami na zderzakach to jest chore! Zalatje Wiochą..
Powiedzcie mi czy mieliście kiedykolwiek z tego tytułu problemy...? Z tego ,że nie macie zalożonych tych odblasków przy lampach IN.PRO? Pewnie konstruktorzy tych lamp zapomnieli o tym i to było najlepsze rozwiązanie dla nich :mrgreen: