[ A6 C5] Czarna podsufitka w sedanie C5 ??
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomasz
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
[ A6 C5] Czarna podsufitka w sedanie C5 ??
Czy ktoś widział może czarną podsufitkę w sedanie A6 C5
Rozglądam się za taką bo mega mi się to podoba. Widziałem na żywo taką w A6 C6 i BMW 5 E60 i z chęcią sprawił bym sobie takie coś. Myślałem o barwieniu materiału i plastików na czarno ale to dość ryzykowne. Jak na razie czarną górę w środku widziałem tylko w Avancie. Można by przełożyć część ale pozostanie sama podsufitka i tylne słupki.

- TheWitcher
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
http://moto.allegro.pl/podsufitka-podsu ... 01932.html
Proszę bardzo. Jakby to było do sedana już bym brał
Z drugiej strony jak się policzy wszystkie lampki, lusterko, rączki, itd.. to trochę to będzie kosztować. Kupię chyba jakiś słupek za 15zł i zobaczę jak się to barwi.
Proszę bardzo. Jakby to było do sedana już bym brał

-
- Forum Audi A6 / A7
No lepiej pozbierać trochę forsy sprzedać i kupić A6 C6 w S-line. Ostatnio jechałem taką. Fotele to po prostu mistrzostwo świata - normalnie jakby ktoś zrobił odlew z moich pleców. Oczywiście wszystko czarne w środku
Jedynie zawieszenie taczkowate. Ja mam zawieszenie ori sportowe w C5 i jest o wiele wygodniejsze.

-
- Forum Audi A6 / A7
No wygląda świetnie. Obijałeś jakimś materiałem takim fajnym, czy tapicer to zrobił ? Masz A6 Avanta więc możesz kupić ori. Ja się zastanawiam nad barwieniem materiału ale to już operacja bez możliwości wycofania się. Jak spier..le to będzie płacz i zgrzytanie zębów. Chociaż na czarno zawsze można poprawićraggaman pisze:Ja w poprzednim aucie zrobiłem sam..

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radek
- Rocznik: 1997
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T AEB 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Jakby Ci tu powiedzieć.. obijałem sam bo jestem tapiceremLOQ pisze:Obijałeś jakimś materiałem takim fajnym, czy tapicer to zrobił ?

Jak mam płacić 800 zł za kompletną podsufitkę to za dużo mniejsze pieniążki ogarnę sobie sam łącznie ze słupkami i czym tylko będę chciałLOQ pisze:Masz A6 Avanta więc możesz kupić ori.

Są farby VHT do materiałów, chłopaki od Hond malują na czerwono dywany w civicach i wychodzi to całkiem znośnie. Pokombinować można... jak coś sknocisz to zawsze możesz podrzucić do tapicera, albo zrobić samemu..niektórzy twierdzą, że to banalnie prosteLOQ pisze:Ja się zastanawiam nad barwieniem materiału ale to już operacja bez możliwości wycofania się. Jak spier..le to będzie płacz i zgrzytanie zębów. Chociaż na czarno zawsze można poprawić