Opatrzyłem różne oryginały i mi nadal najbardziej podobają się te pierwsze bbs-y. Fele z RS6 są super ale na RSie chodzi o wielkość tarcz i zacisków. Hamulce mają to do siebie że nie są malowane i korodują zachodzą syfem i nie wyglądają ładnie szczególnie wtedy kiedy hamulce nie są już nowe a pomiędzy tarczą ham. a felgą jest spora dziura. Z daleka wygląda to nieźle ale jak staniesz bliżej to już nie to.
Ale wszystko kwestia gustu ,a o gustach się nie dyskutuje.
Pozdrawiam.
[A6 C6]co sadzicie o tych felgach?
- Jerzy.L
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Jeżeli o mnie chodzi to spośród wymienionych skłoniłbym się do kupna tych pierwszych z prostego powodu - są to dwuczęściowe skręcane felgi więc jakość oraz wytrzymałość tej felgi przewyższa odlewy i jest gwarantowana (chińczyki się jeszcze nie zabrali za podrabianie takich).Drugi trochę mniejszy powód - zawsze możesz zamówić środek i przekręcić na inny kolor bądź wzór - kiedy tylko chcesz bez ściągania opon 

Pozdrawiam.
www.Centrum-Felgi.pl
NEW ! www.Centrum-disky.sk Słowacja
NEW ! www.Centrum-disky.cz Czechy
NEW ! www.Litaky.cz Czechy
Jerzy L.
www.Centrum-Felgi.pl
NEW ! www.Centrum-disky.sk Słowacja
NEW ! www.Centrum-disky.cz Czechy
NEW ! www.Litaky.cz Czechy
Jerzy L.
hej !
Widze ze uparłes się na 19"
Ja mam 18" na lato i 18" na zime. Teraz mam felgi z A5 takie jak tutaj : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 080225.jpg
wyglądają na autku super.... na 19 komfortu mieć nie będziesz... Jak jestes z Lublina i chcesz zobaczyć jak wyglądają na autku to mozemy się spyknąć na jakimś mini spocie.
Widze ze uparłes się na 19"

wyglądają na autku super.... na 19 komfortu mieć nie będziesz... Jak jestes z Lublina i chcesz zobaczyć jak wyglądają na autku to mozemy się spyknąć na jakimś mini spocie.