[a6 c4]Ciekawe pomysły
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2001
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 ARJ 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
zbychu88, nie mam pojęcia ile to może kosztować, są różne sposoby przyciemniania szyb, na pewno firma zrobi ci to profesjonalnie a jak wyjdą jakieś skazy to zawsze można zareklamować, a jak sam będziesz oklejał folią to różnie to później wychodzi
Pierwszy, gigantyczny forum Audi A6 w Polsce. Gratuluję! A6Klub.PL 

-
- Forum Audi A6 / A7
zbychu88, jak przyciemnisz najjaśniejszą to tyle, że delikatnie się zmieni barwa szyby, myślę, że szkoda kasy na najjaśniejszą ja miałem najjaśniejszą zieloną w C4, to jest ciut ciemniejsze niż najjaśniejsza czarna, tym samym odcieniem ale czarnym mam w C5, jak zrobię jakieś fotki to wrzucę i obejrzysz gliniarze się nie czepiają nie ma smoły i w środku jest już lekki półcień :-D
Panowie doradźcie która opcja bedzie odpowiednia, miałem zmieniac auto, ale szczerze mówiąc szkoda mi wyrzucac pieniądze na mlodszy model bo mam inne priorytety,a i wielki sentyment do tego auta, chciałbym jednak troszke je zmienic, plany to twardsze spręzyny -40mm, oraz kółka 17", jesli chodzi o felgi to waham się miedzy wiekszym rozmiarem tych którem mam czyli model z A6, a Avus'ami. Ocencie który zestaw bardziej wam się podoba, projekty zrobione są realnie, obnizenie -40 własnie tak bedzie wyglądac, na 4 zdjęciu nie wiem czy nie przesadziłem z rozciągnięciem,chyba są to juz 18" lub 17 na profilu opony 25
Pierwsze zdjęcie to stan aktualny.
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Pierwsze zdjęcie to stan aktualny.