mr.Pit pisze:Ja dojechałem max do 18 cali ale to nie na nasze drogi. Jak dla mnie najlepszym rozwiązaniem są 16" no maxymalnie 17"
:roll: nie wiem skąd takie nastawienie
w żadnym aucie nie miałem mniejszych kół niż 17, często na profilu 40 (przy szerokości205) i na prawdę da się jeździć
do a6 min 18, optymalnie 19.... ja wstawiam 20 mam nadzieję, bo na razie nie mam opon
Być może moją ślicznotkę widziałeś - w galerii na takich szprychach - polerka + tytan 18".
W galerii gdzieś jest zakopana.
Polecam skorzystanie z konfiguratorow na stronie naszej firmy www.centrum-felgi.pl
Mnóstwo Felg ( 18 firm w tym Ronal i Proline ).W razie pytań służę poradą.
Pozdrawiam.
Te 2gie extra... Pytanie innych nie ma sensu... Fele muszą Ci się podobać a nie innym:-) Chociaż d 2giej strony dzięki tym linkom nie muszę szukać:-) Z tym że ja kupiłęm 18 calowe ori audi za 500zł heheheh A w poniedziałek przyjadą kurierem nowe Gudierki F1 92Y hehehhehehehe!!!!
Wiesz, spać na kasie by kupić fele? No tyć przesada przeciez nikt nie zmusza do nowych:-)
Ja kupiłem takie (foto) oddałem do renowacji i teraz wyglądają tak (foto bez opony) teraz tylko w pn zakładanie opon i dekli ze znaczkiem audi do środka bo dziura jest:-P
dzisiaj zalozylem nareszcie nowiutkie felki 18 cali z opona 245/45 zr18 na obu osiach.
----MINUSY:
- rzuca na koleinach troche
- opona dolem wystaje troche poza obrys gora jest ok i chlapie woda po lusterkach
- fabryczne hamulce stanowczo za slabe
- przy "dolinach" na drodze tyl obciera o nadkole
----PLUSY:
- wyglad!!!!! pieknie wyglada wypelnia ladnie nadkole, dzidzia wyglada teraz potezniej niby glupie kola a wyglad zmienily totalnie!!!
- piekne wchodzenie i trzymanie sie zakretow
- zazdrosny wzrok innych uzytkownikow audiczek i nietylko (chyba pierwsze A6 w NY z taaaaaakimi felkami i poteznymi oponami, bo przynajmniej ja niewidzialem)
- dluuugo sie toczy. tzn np rozpedzajac go do ok np 100km/h i puszczajac gaz wolniej traci pretkosc niz na 16-stakch.wiec to paliwo co strace odrabiam puszczajac gaz :mrgreen:
- mam przynjemniej pewnosc ze nie zostawie miski olejowej za soba wiekszy przeswit
- zalozcie sobie takie kolka na snieg przynajmniej rozmiarowo podobne. lepsze hamowanie, mniej slizgania na sniegu, wyjedzie z najgorszej zaspy.
dzisiaj zalozylem nareszcie nowiutkie felki 18 cali z opona 245/45 zr18 na obu osiach.
hey sasiad
mam taki sam rozmiar opon tylko ze 17,te felgi to sa orginaly audi??zrob fotki dokladniej tej flegi bo potrzebuje cos takiego tez i jak bys dal rade powiedziec ile za to i gdzie dostales??