[ A6 C6] A6 C6 Sedan Przerobka na Lift 2009-2010
- Mazdomania
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Gosia
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Tutaj masz całe zderzaki z grillami w różnych wersjachnie wiem czym się różni poliftowy grill ode przedliftowego

viewtopic.php?t=63890
- mambaw
- Forum Audi A6 / A7
no nie wiem czy tak od RS6 wrzucisz spokojnie grillMily1983 pisze:Nie zrozumieliśmy sięJeżeli chodzi o konstrukcje zewnętrzną, kształt i montaż w zderzak różnicy nie ma żadnej. To co pokazałeś to oczywista różnica ale wizualna, więc....grille możesz mieszać rocznikami i typami, ważne by było to zawsze C6
Więc mam zrozumieć, że będzie pasował? Wszystkie uchwyty i mocowania te same? 
A i jeszcze jedno Koledzy, bo może założę grill od S6 i tutaj pytanie. Czy emblemat /S6/ można zastąpić jakimś innym, typu /A6/ czy coś w tym stylu? I czy w ogóle da się takie coś dostać? Bo troszeczkę te /S6/ nie pasuje do zwykłej /A6/

A i jeszcze jedno Koledzy, bo może założę grill od S6 i tutaj pytanie. Czy emblemat /S6/ można zastąpić jakimś innym, typu /A6/ czy coś w tym stylu? I czy w ogóle da się takie coś dostać? Bo troszeczkę te /S6/ nie pasuje do zwykłej /A6/

najlepiej było by zastąpić go znaczkiem Quattro jednak to kiepski zabieg. Sam mam S6 i jakoś się przyzwyczaiłem a miałem plan wrzucić tam quattro. Napis Quattro musiał by być większy od standardowego.
[ Dodano: 2014-02-11, 07:32 ]
w nocy wróciłem od kolegi Dominika. Tyl auta chodzi idealnie tak jak oryginał, przerobił instalacje moją starą, ja dałem tylko wtyczki do lamp, moduł również przerobiony. Żadnego wspomnianego przez kogoś migania itp bo jest sposób na obejście wspomnianego migania przeciwmgielnych lamp przy przeróbce. Lusterka również założone z kierunkiem i nic nie miga. W module podłączone zamiast kierunków z błotników plus przeróbka by nie migały co jakiś czas
Po zmianie błotników odcinam tylko kable od kierunków i nie ma żadnych błędów. Jeszcze kilka dni i wejdą zdjęcia mojego polifta w komplecie ze zderzakiem przód i błotnikami.
Polecam przeróbkę modułu. Patrząc na koszty podane przez kolegę na pierwszej stronie to podłączenie lamp tylnych mnie kosztowąło równe 800 zł. ( bez przeróbki mamy koszty modułu, wiązki, zdjęcia ochrony komponentu, podłączenia wszystkiego )
Od sprzedaży towarów jest odpowiedni dział, ograniczony odpowiednią liczbą postów (0x4B25A)
[ Dodano: 2014-02-11, 07:32 ]
w nocy wróciłem od kolegi Dominika. Tyl auta chodzi idealnie tak jak oryginał, przerobił instalacje moją starą, ja dałem tylko wtyczki do lamp, moduł również przerobiony. Żadnego wspomnianego przez kogoś migania itp bo jest sposób na obejście wspomnianego migania przeciwmgielnych lamp przy przeróbce. Lusterka również założone z kierunkiem i nic nie miga. W module podłączone zamiast kierunków z błotników plus przeróbka by nie migały co jakiś czas

Polecam przeróbkę modułu. Patrząc na koszty podane przez kolegę na pierwszej stronie to podłączenie lamp tylnych mnie kosztowąło równe 800 zł. ( bez przeróbki mamy koszty modułu, wiązki, zdjęcia ochrony komponentu, podłączenia wszystkiego )
Od sprzedaży towarów jest odpowiedni dział, ograniczony odpowiednią liczbą postów (0x4B25A)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2014, 07:57 przez Mily1983, łącznie zmieniany 1 raz.
Pasuje wszystko ale... mocowanie w RS6, polifcie, przedlifcie się minimalnie różnią, S6 jeszce nie zakładałem ale pewnie też. Wszystko jest do ogarnięcia bez problemuSkipperA6 pisze:Witam koledzy. Czy podejdzie grill poliftowy do Audi A6 C6 2005r.? Czy nie da rady? Bo super mi się podoba..
[url=http://images65.fotosik.pl/619/3926a2dd70a20821.jpg]Obrazek[/URL]
pzd
Edytowałam zgodnie z regulaminem (Mazdomania)
Ostatnio zmieniony 12 lut 2014, 22:58 przez 3.0 BMK 224KM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
witam , jestem nowy na forum , zakupilem niedawno a6 c6 sedan 2005 rok z niedokonczona przerobka na lift 2009 , przerobiony wizualnie tyl -przod , i teraz moje pytanie jak najtanszym kosztem podlaczyc lampy tyl bo w tej chwili pala sie tylko postojowe, brak stopu i wstecznego
?
z gory dziekuje za po,moc pozdrawiam

z gory dziekuje za po,moc pozdrawiam
- NaviProject
- Forum Audi A6 / A7