Ceny zapewno dużo nie staniały:) bo tył jest dalej ciezko dostepny:)Grzegorz KKK A6 C6 2.4 pisze:Mamy juz koncówke 2012 roku i wychodze z zapytaniem czy ktoś robił w ostatnim czasie taką przeróbke ale samego tyłyIle to teraz może kosztować. Przód zabardzo sie nie różni wiec nie widze potrzeby, żeby coś kombinować. Wybieram sie na wiosne do Polski i chce troche poprzerabiać w aucie wiec zbieram troche info.
Dzieki z góry za odpowiedz.
[ A6 C6] A6 C6 Sedan Przerobka na Lift 2009-2010
-
- Forum Audi A6 / A7
Własnie patrzyłem według tej listy z pierwszego wpisu na allejaja :D. Zderzak po lifcie jeszcze dostane ale cieżej jest z klapą bagażnika.
W sumie nawet jakbym miał dać tą samą kwote za sam tył co pomysłodawca tematu to jest ta cena i tak do przełknięcia
Martwi mnie jedynie dobór lakieru. Czy to nie bedzie miało różnicy pod różnymi kontami patrzenia.
[ Dodano: 2012-12-30, 19:08 ]
a hehe no to sie wtopiłem :D przecierz pomysłodawca włąsnie mi odpisał hehe :D
W sumie nawet jakbym miał dać tą samą kwote za sam tył co pomysłodawca tematu to jest ta cena i tak do przełknięcia

Martwi mnie jedynie dobór lakieru. Czy to nie bedzie miało różnicy pod różnymi kontami patrzenia.
[ Dodano: 2012-12-30, 19:08 ]
a hehe no to sie wtopiłem :D przecierz pomysłodawca włąsnie mi odpisał hehe :D
witam podłącze się do tematu żeby nie zaśmiecać
właśnie zacząłem kompletować sprzęt do moda przednich lamp na poliftowe i mam pytanie czy moduł o numerze 8K0941597C będzie do nich pasował
4F0 941 003
4F0 941 004
rozumiem ze bord.. musi być taki 4f0910279k
i jeżeli moja 6 nie była fabrycznie wyposażona w xenony to czy muszę dokupić coś jeszcze ? dodam tylko że natryski na lampy są oryginalnie
auto z 2006r wersja s-line
dzieki z góry
właśnie zacząłem kompletować sprzęt do moda przednich lamp na poliftowe i mam pytanie czy moduł o numerze 8K0941597C będzie do nich pasował
4F0 941 003
4F0 941 004
i jeżeli moja 6 nie była fabrycznie wyposażona w xenony to czy muszę dokupić coś jeszcze ? dodam tylko że natryski na lampy są oryginalnie
dzieki z góry
GrAsiK pisze:witam podłącze się do tematu żeby nie zaśmiecać
4F0 941 003
4F0 941 004
dzieki z góry
siłowniki na zawieszeniu lewy tył, lewy przód, chyba że pneumatykę masz to na wszystkie koła, sterownik poziomowania LWR lub poziomowania i skrętu AFS (zależy jakie lampy)
bordnetz od M w górę, K nie będzie ściemniać przy kierunkowskazach, jeżeli zderzak też idzie na polifta to spryski do wymiany na poliftowe
- Ravsik
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Nie
Montaż PDC tył Audi A6 C6 /]Forum dyskusujne.[/URL]
Mody:
2.0 TFSI 230KM / 370Nm
- przod polift
- tyl polift
- stołki S-LINE
- AAS
- APS
- SDS
- licznik 3G od S6
Mody:
2.0 TFSI 230KM / 370Nm
- przod polift
- tyl polift
- stołki S-LINE
- AAS
- APS
- SDS
- licznik 3G od S6
-
- Forum Audi A6 / A7
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
jojo-jar, w ilu Tematach napiszesz jeszcze to samo? viewtopic.php?p=670228&highlight=#670228 

Warsztat, naprawy Audi A6.
Jestem w trakcie przeróbki.
- przód lampy - założyłem pół roku temu koszt 1700 zł
- przód zderzak - wstrzymuje się
- lusterka bok kupione 11 pinowe - 1000 zł za 2 sztuki z kier, el składane, el reg, podrzewane z ledem.
- błotniki - wymienię ze zderzakiem za jakiś czas
- tył zderzak kompletny z pdc 900 zł
- tył klapa 400 zł ( na allegro na dziś niedostępna, tydzień temu były dwie sztuki )
- lampy tył komplet - 1800 zł - w Polsce nie znalazłem używek, czekam na przesyłke zapłaconą z ?otwy
- podczas przekładki doszedł brak zaślepek lamp, po otwarciu klapy lampy zasłaniają podłużne zaślepki - ASO 76 zł
- ślizgi lamp tylnych ASO około 90 zł komplet
- kostki do lamp ASO 100 zł komplet
- tapicerka klapy tył 50 zł ( na allegro jedyna sztuka )
- trójkąt z mocowaniem 100 zł
- malowanie 600 zł
- moduł lamp - jestem umówiony na przeróbkę starego z podłączeniem instalacji - 800 zł
Zderzak, klapa i lusterka są u lakiernika. Lampy mają dojść w ciągu kilku dni UPSem ( trochę się obawiam bo to ebay i zagranica ale inaczej nie miałem jak )
Jutro podłączam elektrykę tyłu z lusterkami. Przód zderzak miał poczekać ale... uszkodziłem wczoraj błotnik i zderzak
sporo nerwów ale części zamówione. W piątek będzie wszytsko złożóne po malowaniu więc zapodam fotki z listwami na drzwiach od allroda. Pięknie poszerzają auto.
- przód lampy - założyłem pół roku temu koszt 1700 zł
- przód zderzak - wstrzymuje się
- lusterka bok kupione 11 pinowe - 1000 zł za 2 sztuki z kier, el składane, el reg, podrzewane z ledem.
- błotniki - wymienię ze zderzakiem za jakiś czas
- tył zderzak kompletny z pdc 900 zł
- tył klapa 400 zł ( na allegro na dziś niedostępna, tydzień temu były dwie sztuki )
- lampy tył komplet - 1800 zł - w Polsce nie znalazłem używek, czekam na przesyłke zapłaconą z ?otwy
- podczas przekładki doszedł brak zaślepek lamp, po otwarciu klapy lampy zasłaniają podłużne zaślepki - ASO 76 zł
- ślizgi lamp tylnych ASO około 90 zł komplet
- kostki do lamp ASO 100 zł komplet
- tapicerka klapy tył 50 zł ( na allegro jedyna sztuka )
- trójkąt z mocowaniem 100 zł
- malowanie 600 zł
- moduł lamp - jestem umówiony na przeróbkę starego z podłączeniem instalacji - 800 zł
Zderzak, klapa i lusterka są u lakiernika. Lampy mają dojść w ciągu kilku dni UPSem ( trochę się obawiam bo to ebay i zagranica ale inaczej nie miałem jak )
Jutro podłączam elektrykę tyłu z lusterkami. Przód zderzak miał poczekać ale... uszkodziłem wczoraj błotnik i zderzak

Ostatnio zmieniony 09 lut 2014, 14:13 przez Mily1983, łącznie zmieniany 2 razy.