Kolego PAGOR, napisałem już że nie chce robić z niego Calibry <haha> . Ja chcę go trochę "odświerzyć" żeby był troszkę na sportowo i tyle. A te punkty są po to abyście mi doradzili co warto. Wcale nie miałem na myśli aby zakładać to wszystko :idea: Góra z 3-4 rzeczy które doradzicie. :mrgreen:PAGOR pisze:Kolego nie obraź się za taką krytykę ale z tego co widze to jesteś na idealnej drodze do zwieśniaczenia AUDI
[Tuning] A6 C4
-
- Forum Audi A6 / A7
Pozdrawiam!
Audi jest zbyt piekne by je tuningowac, jedynie co można zrobic to wielksze felgi, tylna blenda z S6 C4, kierownica trójramienna, jakies biale oryginalne zegary z eski, znaczki S6 na przednią atrape i tylną klape i tylko oryginaly, nic pozatym, po prostu kazde audi jest na swój sposob juz idealem w swojej klasie 

- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
ÂŚwięte słowaAudi jest zbyt piekne by je tuningowac, jedynie co można zrobic to wielksze felgi, tylna blenda z S6 C4, kierownica trójramienna, jakies biale oryginalne zegary z eski, znaczki S6 na przednią atrape i tylną klape i tylko oryginaly, nic pozatym, po prostu kazde audi jest na swój sposob juz idealem w swojej klasie

a tu moja niunia po lekkich modyfikacjach w prawie ostatecznej wersji ( brakuje jeszcze z tyłu blendy

http://img8.imageshack.us/img8/3341/dsc03586u.jpg
- zbys20
- Forum Audi A6 / A7
co do blendy to masz absolutną racje :lol: szukam takiej od dawnaBardzo ladne alumy, zawsze uważalem ze oryginalne alufelgi Audi pasuja najlepiej, bardzo dobry wybór, mnie sie bardzo podobają, wygląda na nich naprawde sexi, a wracając do tylnej blendy od eski moge ci powiedziec ze jest to najsexowniejszy tyleczek jaki można wlożyc do C4 :-P

- elmi_k
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Emil
- Rocznik: 1996
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI 140KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
to akurat wg mnie nie jest tuningiem...chyba ze wies tuningÂŁukasz 32 pisze:znaczki S6 na przednią atrape i tylną klape i tylko oryginaly
hmm... ostatnio 2 widzialem na alledrogo. cena jak cena....zbys20 pisze:co do blendy to masz absolutną racje :lol: szukam takiej od dawnatrudny temat ze znalezieniem orginału w dobrym stanie
a podróby na aledrogo to nie to samo