Większy intercooler w dieslu
Większy intercooler w dieslu
Witam Wszystkich po raz kolejny ! Mam pytanie co myślicie o większym IC w 3.0 Tdi i od czego ewentualnie można założyć albo czy może lepiej kupić customowy Intercooler ? I czy wiecie może gdzie na dolnym śląsku mogą taki zabieg dobrze wykonać ? 

od większego czyli od 4.2 tdi np? a ta firma którą napisałeś to gdzie się znajduje ? a planuje zmienić IC i wirusa wgrać
Dpf już nie ma tylko jeszcze nad katami się zastanawiam . Mechanik mi powiedział ze usunie mi dwa katy i wgra wirusa nna 30%+ za 800 zł
to chyba dobra cena ale katy zabiera .. co o TYM myślisz ?

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
jeśli pomiar robiony na hamowni i program pod auto to cena ok.ale szczerze wątpie.w najlepszym wypadku wgra ci pewnie gotowca jakiegoś bóg wie skąd.ewentualnie poprzestawia dawki paliwa w kompie i będzie niby więcej mocy ale pytanie jak to silnik zniesie.hihinek93 pisze: wgra wirusa nna 30%+ za 800 zł
a o tym ze chce zabrać katy to myśle ze chce cię orżnąć i tyle.
jeśli już dłubać w silniku to robic to porządnie.na dolnym śląsku i śląsku jest kilka firm które zajmują się chiptuningiem.uderz do nich a napewno ci doradzą.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Chipa będę wgrywal w profesjonalnym zakładzie gdzie gościu ogarnia temat , z katami to raczej je zostawię , tylko z tym kulerem chciałem zrobić taki duży przed chlodnicami bo jeden jest w nadkolu od strony kierowcy a drugi ? Po przeciwnej stronie ? Myślałem że tylko jeden jest chyba słabo znam swoje auto
[ Dodano: 2014-03-21, 18:52 ]
Ktoś mogly mi doradzic jak i od czego zamontowac ic w 3.0 tdi chcialbhm od 4,2 tdi ale nie wiem czy poradze sobie , doradzcie cos prosze:-)

[ Dodano: 2014-03-21, 18:52 ]
Ktoś mogly mi doradzic jak i od czego zamontowac ic w 3.0 tdi chcialbhm od 4,2 tdi ale nie wiem czy poradze sobie , doradzcie cos prosze:-)