Tuning 1.8t
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 1.8T 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Tuning 1.8t
Witam posiadam Samochód audi A6 C5 1.8t 150km i chciałbym go stuningować a przynajmniej przygotować na to samochód zdrowy 4km różnicy od deklarowanej,chciałbym w kwocie 10tyś zł go zmodyfikować zawieszenie,dolot,downpipe hamulce,co do hamulców raczej tylko klocki ale co z zawieszeniem i silnikiem jakie godne polecenia firmy z góry dziękuje
- Xray T2
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 1999
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 136KM
Re: Tuning 1.8t
Ja bym doprowadził żeby była zdrowa seria, potem większe turbo jakaś hybryda do 300+, dolot wydech, wizyta na hamowni i zrobienie jakiegoś Softu.
No i worek pieniędzy.
No i worek pieniędzy.

Dołożone:
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
Tempomat, kamerka cofania + kamera przód, elektryczne składanie lusterek, spryskiwacze lamp.
Zmienione z rns-d na rns-e + bluetooth z a4 b6/b7.
Przeróbka tylnych lamp na full led.
Przeróbka przednich lamp na black hella + bixenon + druga soczewka na światła drogowe.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 1.8T 150KM
Re: Tuning 1.8t
Trafiłem na zdrową serie ten sam właściciel dziadek jeździł do kościoła sklepu przebieg niski dosyć jak na 1998 bo 175k km jest 150-151 przy 3 próbach na hamowni także silnik zdrowy, blacha też stan idealny, robiłem przewody hamulcowe wymienione z gumowych na oplot, te miedziane również klocki ceramiczne 2 tygodnie temu, tarcze nowe także zostaje zawieszenie i silnik