Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[a6 c4 2.6] tlumik koncowy

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
daber85
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[a6 c4 2.6] tlumik koncowy

Post autor: daber85 » 15 lut 2011, 19:31

witam.szukalem ale nie znalazlem. jaki sportowy tlumik koncowy polecacie do mojego autka. chodzi mi o wudobycie basowego pomruku. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 15 lut 2011, 20:57 przez daber85, łącznie zmieniany 1 raz.

Forum Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2014
Moje auto: A7 4G
Nadwozie: Hatchback
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Forum Audi A6 » 15 lut 2011, 20:07

Może się czepiam ale wiejski tjuning nie ma nic wspólnego z tym działem.
Tu się dodaje tylko koni <lol>

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 17 lut 2011, 10:36

kamilos_69, wydaje mi sie ze jednak twoja ironia i jak nazwales czepialstwo przekracza juz pewne granice.coraz wiecej w niej hamstwa i prostactwa.zastanawiam sie dlaczego moderatornia toleruje posty nie na temat.
daber85, generalnie polecma ci taki zabieg.ori tlumik pozostawiasz do tego proponuje zabawe z koncowkami.one naprawde wiele zmieniaja...osobiscie pojechalem ze sprawnym tlumikiem koncowym w autku do kolesi ktorzy produkuja tlumiki sportowe.zalozyli mi tylko 2 koncowki.jednak spawali je odrazu do puszki tlumika.czyli stare rury obcieli rowno ze scianka tlumika i dorobili na miejscu i wspawali koncowki 2.koszt to 160zl.chlopaki zrobili te koncowki na moich oczach..firma jest w olsztynie wiec teoretycznie 100 masz do nich.
RM motors kiezliny.produkuja tez tlumiki...jednym z projektow jest budowa od podstaw zalego ukladu dla dankana z naszego forum do all c6

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja