[ALL]Jak to wlasciwie jest, czy ktos obnizal?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zenek
- Rocznik: 2017
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
[ALL]Jak to wlasciwie jest, czy ktos obnizal?
Witam, od jakiegos czasu na roznych forach szukam kogos kto obnizyl o chociaz 30mm a6 c5. Chcialbym zobaczyc zdjecia!!
Wszyscy tylko sie chwala swoimi i mowia "wkrotce obnize"...i tyle, zdjec obnizonych brak! Nawet za bardzo nikt nie odpowiada na pytania dotyczace obnizania..
Czy ktos obnizal c5 i moze podzielic sie ze mna doznaniami z jazdy oraz pokazac jakies fotki? Bede wdzieczny..
Mam Avanta i powaznie mysle czy obnizyc, ale obnizonej na 18" jeszcze nie widzialem
kolego,kłania się regulamin nazywania tematów
Wszyscy tylko sie chwala swoimi i mowia "wkrotce obnize"...i tyle, zdjec obnizonych brak! Nawet za bardzo nikt nie odpowiada na pytania dotyczace obnizania..
Czy ktos obnizal c5 i moze podzielic sie ze mna doznaniami z jazdy oraz pokazac jakies fotki? Bede wdzieczny..
Mam Avanta i powaznie mysle czy obnizyc, ale obnizonej na 18" jeszcze nie widzialem
kolego,kłania się regulamin nazywania tematów
Ostatnio zmieniony 10 cze 2008, 23:24 przez zenonek, łącznie zmieniany 1 raz.
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
ja obnizylem 40mm sprezynami weitec i nie raz pisalem o tym na forum wiec slabo szukales.
ogolnie auto prowadzi sie swietnie, sprezyny ktore wybralem nie sa najtwardsze wiec teoretycznie nie ucierpial na tym komfort szczegolnie jak jezdze na zimowych oponach, zdjecia jak wyglada auto mozesz zobaczyc w mojej galerii ponizej.
na obnizonym zawiasie jezdze juz trzeci rok i nic sie nie dzieje.
ogolnie auto prowadzi sie swietnie, sprezyny ktore wybralem nie sa najtwardsze wiec teoretycznie nie ucierpial na tym komfort szczegolnie jak jezdze na zimowych oponach, zdjecia jak wyglada auto mozesz zobaczyc w mojej galerii ponizej.
na obnizonym zawiasie jezdze juz trzeci rok i nic sie nie dzieje.
- arturro_A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual