Downpipe vs pusty kat
Downpipe vs pusty kat
Witam
Zastanawiam się czy dużo wydajniejszy jest dp w SPAM do seryjnego pustego katalizatora, ktoś ma jakieś porównanie ?
Mam u siebie ori pustą puszkę zamiast kata i zastaniawiam się czy jest teraz sens wymieniać na DP jeżeli dużych różnic nie będzie.
Zastanawiam się czy dużo wydajniejszy jest dp w SPAM do seryjnego pustego katalizatora, ktoś ma jakieś porównanie ?
Mam u siebie ori pustą puszkę zamiast kata i zastaniawiam się czy jest teraz sens wymieniać na DP jeżeli dużych różnic nie będzie.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Czego oczekujesz? logów? wykresów z hamowni?, przy stage1 czyli czyli sam program nie będzie różnicy, na dp przeważnie namawiają tunerzy którzy widzą w tym własny interes czyli sami robią, sprzedają, montują.metyoo pisze:No właśnie coś na potwierdzenie teorii?Łukasz13 pisze:Nie zauważysz różnicy.
A4 1.8T AWT ~~250 KM
Pomoc,chiptunig 1.8t,2.7bit
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Łukasz
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Opowiadam na pytanie zadane w wątku czyli czy kolega odczuje rożnice miedzy pustą puszką a dp, ja nie odczuwam żadnych różnic i w odczuciach podczas jazdy ani w logach i nie pisze tylko o sobie, równie dobrze mogłbym zadać pytanie czy są potwierdzenia faktów że pusta puszka w 1.8t powoduje jakieś zawirowania i efekty falowe?
A4 1.8T AWT ~~250 KM