Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] chip tuning Gliwice i okolice

Pomysły, pytania, spostrzeżenia odnośnie tuningu zawieszenia, silnika, układu napędowego.
pabel29
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pabel29 » 14 lip 2009, 23:22

Witam wszystkich forumowiczów,

Stałem się szczęśliwym posiadaczem ślicznej A6 C6 2.0TDI rocznik 2006. Troszke mi w niej mało koni więc szukam ratunku w chip tuningu. Mieszkam w Gliwicach. Może mi ktoś pomóc i zasugerować jakieś miejsce gdzie nie zrobią krzywdy mojej ślicznej czarnuli? :-D

Odnalazłem takie coś: http://www.44tuning.com/
Mają siedzibę w Wa-wie i Opolu. Opis na Ich stronie wygląda profesjonalnie. Hamownia przed i po, zgranie oryginalnego programu, test podstawowych parametrów silnika, nawet możliwość wykupienia gwarancji na silnik i mechanikę... To mnie przekonuje. Może ktoś Ich zna?

Nie wiem czy powinienem pytać i o to w tym dziale, ale przy okazji chciałbym spytać o dobrego mechanika do którego mógłbym wybrać się na przegląd i ewentualnie po pomoc w naprawie w Gliwicach lub okolicy?

Za wszelką pomoc będę wdzięczny.
marzenia się spełniają - jeżdżę A6 :-)

pabel29
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: pabel29 » 15 lip 2009, 08:47

dziękuje za odp
Nie znajduję informacji na stronce tych tunerów, że mają swoją siedzibę również w Gliwicach. Widzę tylko Bielsko-Białą i Kraków... :-(

A co do AutoDaneckiego to powiem tak, dotąd jeździłem Passatem B5 1.9TDI 1999r. i udałem się kilka razy do Piekar, mówiąc najdelikatniej nie byłem zadowolony z Ich usług... Co wyszło po czasie.
marzenia się spełniają - jeżdżę A6 :-)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning mechaniczny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja