Od kilku miesięcy jestem posiadaczem A6 C6 4.2 BAT z pneumatycznym zawieszeniem i od niedawna mam poważne z nim problemy.
Od około 1 miesiąca samochód zaczął opadać na lewym tylnym kole czasami opadał przez 4-6 godzin, a czasami stał OK przez 3 dni i po tym czasie opadł ?
Miałem również dni gdzie stał podniesiony przez 2 dni a następnie zaczął opadać począwszy od lewego tylnego koła po prawe koło i cały przód ?
Obecnie przez to że stał 2 tygodnie opadł na wszystkich kolach i niestety przestał działać kompresor - żadnej reakcji

Jeśli chodzi o wybór opcji twardości zawieszenia mam wszystko aktywne i mogę sobie wybrać/ zatwierdzić co chcę - niestety kompresor stoi jak zabity.
Wymieniłem przekaźnik na nowy oryginalny 373 ten który jest pod kierownicą bo pomyślałem że on się "przepalił" podobno jest dobrze 1 na rok go wymieniać łącznie z filtrem kompresora.
Kontrolka zielona mówiąca o pracy kompresora mruga ?
Błędy jakie widzę po podłączeniu skanera diagnostycznego to: 01316, 02646, 00003.
Proszę Was o pomoc w temacie uruchomienia kompresora - gdzie dokładnie zerknąć co sprawdzić aby go ruszyć.
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie i podpowiedzi.