Kupiona trochę bida edition ale najważniejszy dla mnie był silnik bo resztę można zawsze poprawić

2011 rok, wersja Europa, z ciekawostek poczytałem trochę net i dostałem ofertę na program od znanego tutaj i wszędzie tunera, oferta na stage 2 to pod 5 tysi, pomyślałem sobie że kogoś chyba porąbało

Poczytałem trochę netu i zrobiłem sobie program inaczej a mianowicie zakupiłem kółeczko samodzielnie na ebayu, jakość zajebista koszt 300zł, do tego założenie kółka 200zł, poszukałem w necie firm które robiły softy do 3.0 i wybrałem jedną firmę holenderską która ma mega doświadczenie w programach, w zaprzyjaznionej firmie zgraliśmy program seryjny, zapłaciłem 700zł i po godzienie dostalem na maila gotowy program pod paliwo 98, wgraliśmy, zrobione.
Wszystko zamkneło się w niecałych 2 tysiącach

Nie wiem ile ma koni bo nie miałem czasu wjechać na hamownie, chciałem nie za mocny program także jest koło 420-430KM, podjade na hamownie to sprawdze bo sam jestem ciekaw.
Odnośnie innych zmian w aucie od momentu kupna
- obniżenie auta sprężyny eibach
- koła 19'' quattro plus opony
- pomalowanie ramek drzwi na czarno
- wymiana foteli i tylnej kanapy na wersje sport (były standardowe tragiczne fotele)
- pomalowanie przedniego grilla na czarny mat
- filtr KN
- odświeżone zaciski i naklejki sline
- lakier dostał detailing plus pomalowałem maskę i przedni zderzak bo było dużo odprysków
Obecnie poprawiam jeszcze środek a dokładnie wszystkie dekory poszły do hydrografiki w karbon, za chwilę wymieniam też kiere bo ta oryginalna jest dramatyczna także będzie wersja Sline z łopatkami, myślę też nad zmianą multimediów na ten wysoki model z dużym monitorem ale to jeszcze zobaczę, pewnie szybki też pójdą w przyciemnienie wszystkie najjaśniejszą folią.
Auto jeździ bardzo przyjemnie 4,7 do 100, 11,2 100-200.