Po czym moga byc takie zabrudzenia ? wybuch poduszek, gaszenie gasnica, awaria ukladu chlodzacego/grzewczego, czy konserwacja jakimis pastami mleczkami i nie domycie ?
Czerwone zabrudzenia na skórze, pod siedzeniami, nadmuchach
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
No wcześniej nie zauważyłem z przodu jakąś tam kropka czy gdzieś leciutko między szwem to pomyślałem że czekolada, a dopiero ostatnio zobaczyłem pod siedzenie i nagłówki od tyłu, spodu.
Auto kupiłem czy to była okazja no w tym roku typ kupił za 21.5k f z salonu audi była lekko bita w prawy tylny narożnik po czym wziął 13k z ubezpieczenia za 3k zrobił i za 15 ja wciagnelem.
Jutro wezmę zobaczę w koło zapasowe a jak coś to odkrece tylne siedzeniaa i zobaczę pod nie jak to wygląda
[ Dodano: 2018-11-13, 23:42 ]
Możliwe że te przemoczenie było przez otwarty szyberdach... Bo w kole zapasowym ani śladu, znowu pod fotelem od kierowcy leciutko ślad w porównaniu do pasażera.
Tak że pozostaje dobrze to wyczyścić i z głowy.
Tu się nasuwa pytanie jaki dobry środek do czyszczenia że skóry żeby to zeszło bo jest zaschniete trochę nie uszkadzajac jej? Mam gliptone gt 11 i gt 12 do czyszczenia tego zaslabe za tym odżywka rewelacja 😉 jakieś propozycje?
Auto kupiłem czy to była okazja no w tym roku typ kupił za 21.5k f z salonu audi była lekko bita w prawy tylny narożnik po czym wziął 13k z ubezpieczenia za 3k zrobił i za 15 ja wciagnelem.
Jutro wezmę zobaczę w koło zapasowe a jak coś to odkrece tylne siedzeniaa i zobaczę pod nie jak to wygląda
[ Dodano: 2018-11-13, 23:42 ]
Możliwe że te przemoczenie było przez otwarty szyberdach... Bo w kole zapasowym ani śladu, znowu pod fotelem od kierowcy leciutko ślad w porównaniu do pasażera.
Tak że pozostaje dobrze to wyczyścić i z głowy.
Tu się nasuwa pytanie jaki dobry środek do czyszczenia że skóry żeby to zeszło bo jest zaschniete trochę nie uszkadzajac jej? Mam gliptone gt 11 i gt 12 do czyszczenia tego zaslabe za tym odżywka rewelacja 😉 jakieś propozycje?