Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

zatrzaśnięte tylne prawe drzwi

Wnętrze
ODPOWIEDZ
=PL=Macio
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

zatrzaśnięte tylne prawe drzwi

Post autor: =PL=Macio » 27 mar 2018, 20:19

Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc.
W tylnych prawych drzwiach coś się działo z wiązką która wchodzi kostką w słupek
aż w końcu siadło napięcie całkowicie, po zdjęciu gumowej osłony i dociskaniu mocniej ręką kostki napięcie wracało, zostawiłem to aż do dzisiaj, zima nie było kiedy robić etc . Tak sobie jeździłem (na wyswietlaczu miałem cały czas "otwarte drzwi") , podczas zamykania auta oczywiście te drzwi się nie zamykały z powodu braku napięcia, alarm nie zaskakiwał i tak dalej, w między czasie jeszcze żona któregoś dnia szarpnęła mocniej na parkingu klamką od zewnątrz tak że przestały się otwierać od zewnątrz , pozostało tylko od środka, (na marginesie ta klamka jest jakby luźniejsza niż pozostałe)
Dzisiaj postanowiłem coś z tym fantem zrobić, zdjąłem osłonę gumową z wiązki zacząłem gmerać napięcie wróciło(po dociskaniu paluchem) i w tym momencie zadział centralny w tych drzwiach, gmerałem sobie dalej aż w końcu odruchowo zamknąłem te drzwi i amen w pacierzu :(
Na drzwiach nie ma napięcia, nie idzie ich otworzyć ani od środka ani od zewnątrz :[

pomocy

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja