Mój od dzisiaj A6
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
Zderzak, który pokazałeś jest w opcji dodatkowej nazwanej S-line Exterior Paket. Jest to dodatek, za który dopłaca się i można go zamówić zarówno do wersji S-line Sportpaket jaką ma kolega fiolet, jak również do wersji bazowej. W tym pakiecie również tylny zderzak jest trochę inny - lakierowany jest dolna część znajdująca się pomiędzy wydechami, która w wersji normalnej jest czarna. A wracając do autka - to rewelacja - gratuluje!
Cieszy mnie że autko się podoba , wasze opinie złagodziły gorycz poniesionych kosztów
Mam nadzieję że wybór Audi był dobrym wyborem . Ostatnie osiem lat jeździłem Mercedesem C klasa w 203 ( 2.6l benzyna , kupiony w polskim salonie ) . Jeśli można coś porównać po przejechaniu ok 1000 km , to Audi przewyższa w/w Mercedesa o głowę :-D
Był
![Obrazek]()
jest
![Obrazek]()

Mam nadzieję że wybór Audi był dobrym wyborem . Ostatnie osiem lat jeździłem Mercedesem C klasa w 203 ( 2.6l benzyna , kupiony w polskim salonie ) . Jeśli można coś porównać po przejechaniu ok 1000 km , to Audi przewyższa w/w Mercedesa o głowę :-D
Był
jest