Witam Wszystkich, od jakiegoś czasu przeglądam to forum gdyż zakupiłem Audi a6 z 2.4 V6, Samochód kupiłem w Holandii z myślą o sobie, jednak przez jakiś czas było wystawione na portalach aukcyjnych gdyby się sprzedało, to szukał bym następnego, ale z braku zainteresowania Samochód zarejestrowałem, wiec i tutaj mogę się w końcu przywitać jako prawilny posiadacz :D Autko nie ma zbyt ciekawego wyposażenia, za to jest w dość fajnym stanie technicznym Jedyna wada jak dla mnie to multitronic, wszystko działa jak trzeba, ale jak wsiadam do A6 z e65 BMW to strasznie dziwne odczucie mam Mimo wszystko jestem zadowolony z zakupu Jeszcze raz Witam i Pozdrawiam!
Zdjęcia niebawem!
[ Dodano: 2016-12-25, 15:12 ]
[ Dodano: 2016-12-25, 15:13 ]
Nijak nie mogę dodać zdjęcia nwm o co chodzi xD
Witaj, fotki dodajesz np przez fotosik.pl. Gdy robisz upload fotek, potem musisz wybrać by fotki były pokazywane na forach dyskusyjnych. Dostaniesz wygenerowany kod, kopiujesz go do tematu o Twoim aucie.
Dokładnie tak, jazda multitronikiem a tiptroniciem wydaje się być dziwna, wpierw myślałem ze może jest coś zepsute :D dopiero później, po ogladnieciu kilku filmikow na yt itp. uswiadomilem sobie ze to po prostu tak działa Dzieki za podpowiedz w sprawie tych zdjęć... zaraz będę próbował okolice ALkmaR ^^ PZDR