Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Audi a6 c7 2013 4 strefy jeden nawiew niedmucha......

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
ODPOWIEDZ
arieluszy1990
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Audi a6 c7 2013 4 strefy jeden nawiew niedmucha......

Post autor: arieluszy1990 » 15 wrz 2016, 20:46

Witam, posiadam Audi a6 c7 2013 rok, z 4 strefy klima, mam maly problem z tylnym nawiewem, w slupkach kolo okien wieje a pomiedzy siedzeniami tylko z jednego a drugi niewieje, mial ktos juz taki problem ?? przy wylaczonym nawiewie z tylku slychac takie jakby jeczenie co jakis czas i jakby plyta sie wczytywala w radio cd heh ;p pozatym wszystko chodzi jak nalezy tylko z tego jednego niewieje i ten dzwiek dziwny z tej kratki.....otwieranie i zamykanie chodzi bo jak krece tym pokretlem to widac jak sie zamyka i otwiera.....

mirefire
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: mirefire
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Diesel

Post autor: mirefire » 20 paź 2016, 22:31

Witam....
Ja w moim a6 c7 z 2012r. 2.0 tdi. mam inna przypadłość. Mianowicie w 4 strefowej klimie z tyłu na środkowym tunelu czasami z jednej kratki leci ciepłe powietrze a z drugiej zimne( ale tylko czasami, przy założeniu że ustawioną mam tem. na taką sama wartość np. 19 st.) kombinowałem przy różnych ustawieniach i nie mogę się dopatrzeć żadnej logiki <mysli>
Trochę nie ciekawie latem na wyprawie wakacyjnej żeby leciało gorące powietrze z jednej kratki> :shock: albo ja zamykałem albo robiłem znaczna różnice w ustawionych st.
Na te chwile nie mam pomysłu, za mało jest info na forum, a podłączony VCDS też nic nie wykazuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja