Witam, nie dawno kupiłem audi a6c6 2.4 Quatro i mam taki problem że nie mogę zjechać w ustawieniach MMi na dół ponieważ schodzi mi tylko o jedną pozycje w dół a potem wraca do góry i tak w kółko.. nie mogę nawet zmienić pokrętłem stacji. Nie wiem czy mam coś zablokowane czy coś z tym pokrętłem?
Bardzo proszę o pomoc
Obsługa MMI
galka-pokretlo-mmi-2g-jak-wymienic-vt58400.htm
jakbyś chciał zdejmować panel mmi to
ale poczekaj może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł czemu to tak działa.. /może było zalane i wystarczy rozebrać i przeczyścić/
jakbyś chciał zdejmować panel mmi to
ale poczekaj może ktoś ma jeszcze jakiś pomysł czemu to tak działa.. /może było zalane i wystarczy rozebrać i przeczyścić/
dzięki za stronki, będę musiał coś pokombinować.
dziwi mnie tylko to że to pokrętło działa niby szybko i sprawnie ale tylko tak jak pisałem o jedną pozycję w dół. Na początku sciągnę samo pokrętło na wierzchu i zobaczę czy jest ok a potem będę kopał głębiej.
[ Dodano: 2016-05-01, 19:45 ]
Sprawdzałem teraz jeszcze kółko na regulacji poziomej w jakimś ustawieniu i też idzie o jeden poziom w bok i wraca a kółko przy kręceniu pstryka normalnie. Trzeba by było wymienić całe kółko że srodkiem czy tylko samo pokrętło?
dziwi mnie tylko to że to pokrętło działa niby szybko i sprawnie ale tylko tak jak pisałem o jedną pozycję w dół. Na początku sciągnę samo pokrętło na wierzchu i zobaczę czy jest ok a potem będę kopał głębiej.
[ Dodano: 2016-05-01, 19:45 ]
Sprawdzałem teraz jeszcze kółko na regulacji poziomej w jakimś ustawieniu i też idzie o jeden poziom w bok i wraca a kółko przy kręceniu pstryka normalnie. Trzeba by było wymienić całe kółko że srodkiem czy tylko samo pokrętło?