Założyłem ori webasto thermo top z/c B od a6 c5 benzyna.
Wiązkę założyłem tak jak oryginalnie było, podpiąłem przewód do pinu D1 w klimatroniku.
Efekt jest taki, że po włączeniu grzania, webasto załącza się i grzeje obieg. Klimatronik też się włącza pokazuje się temperatura wcześniej zadana i kreski poziomu nawiewu - najpierw jedna, później wiecej jednakże wiatrak nie chodzi. Po włączeniu zapłonu normalnie wiatrak chodzi i leci ciepłe powietrze. Nie jest to problem kiedy jestem przy aucie, ale jak ustawie program to zagrzeje mi tylko obieg
 Wie ktoś może jaka jest tego przyczyna?
 Wie ktoś może jaka jest tego przyczyna? 

Ale wczoraj już sam sobie poradziłem. Poszukałem bezpiecznika i po tym znalazłem co i jak. Wszystko się zgadza. Gruby czarno niebieski przewód idzie na wiatrak, tyle że ja miałem założony bezpiecznik 30A i taki też dołożyłem po załączeniu przez webasto.
 Ale wczoraj już sam sobie poradziłem. Poszukałem bezpiecznika i po tym znalazłem co i jak. Wszystko się zgadza. Gruby czarno niebieski przewód idzie na wiatrak, tyle że ja miałem założony bezpiecznik 30A i taki też dołożyłem po załączeniu przez webasto. i tu jest identycznie z ori schematami
 i tu jest identycznie z ori schematami