[Części] [A6 C5 2.5TDI V6]
[Części] [A6 C5 2.5TDI V6]
SKODEX AUTO EXPORT IMPORT COBALA SP.J
ul.Okólna 30
41-933 Bytom
tel.(0-32)3885484
kom.602 471 128
Obiecałem ze o ile bedzie wszystko ok po montazu czesci polece te firme na forum.
Oryginalne czesci do naszych audiczek po napawde atrakcyjnych cenach.Sam ostatnio kupywałem przepływke i filtry,autko hula,wszystko pasowało.Szybka transakcja i miła fachowa obsługa,naprawde polecam.
P.S.Dane firmy podane na stronie za zgodą własciciela firmy
ul.Okólna 30
41-933 Bytom
tel.(0-32)3885484
kom.602 471 128
Obiecałem ze o ile bedzie wszystko ok po montazu czesci polece te firme na forum.
Oryginalne czesci do naszych audiczek po napawde atrakcyjnych cenach.Sam ostatnio kupywałem przepływke i filtry,autko hula,wszystko pasowało.Szybka transakcja i miła fachowa obsługa,naprawde polecam.
P.S.Dane firmy podane na stronie za zgodą własciciela firmy
Ostatnio zmieniony 18 lis 2011, 13:50 przez majek82, łącznie zmieniany 1 raz.
ceny części
A tak z ciekawości to napisz ile płaciłeś za te bety, porównamy ...
Pzdr
Pzdr
Ostatnio zmieniony 09 mar 2009, 07:12 przez ed, łącznie zmieniany 1 raz.
Masz rację, sam wkład w zupełności wystarczy - nowa rura jest kompletnie niepotrzebna, zresztą większość zamienników to same wkłady. Ja używam i polecam przepływki MITRON z USA, testowałem w A6, a Alfie 156, Oplu Combo - są bardzo dobre i tanie. Pierburg też trzyma klasę, z tego co się orientuje to Pierburga rozprowadza w Polsce Fota i AP, jutro sprawdzę ceny ...
Ceny w ASO to katastrofa
ASO należy omijać z daleka, znam dobrze kilku "specjalistów" co pracują w ASO Audi w Krakowie, ASO Renault i ASO Opel ... Nigdy nie pojadę do ASO, chyba że po części ale tylko wtedy gdy nie będzie porządnego zamiennika. Najbardziej radują mnie ludzie którzy mówią "ale ta cześć musi być droga bo to oryginał, produkuje ja Audi czy tam VW lub coś innego" - czy oni naprawdę myślą że AUDI czy Renault ma swoje fabryki w których produkuje części zamienne
Myśle, że w twoim przypadku obędzie się bez ASO 
A tak na poważnie to dlaczego chcesz ją wymieniać ? jakie objawy ?

A tak na poważnie to dlaczego chcesz ją wymieniać ? jakie objawy ?
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
moim zdaniem ten samochod nie idzie tak jak powinien isc samochod ktory ma 150 KM pod maska. ostatnio przeczyscilem obecny przeplywomierz i jest poprawa. w tym tygodniu bede robil jeszcze testy dynamiczne bo jesli chodzi o statyczne bledy to opisalem je tutaj
a6-c5-25tdi-afb-bledy-z-vaga-vt7837.htm
Będę wdzięczny za pomoc w zlokalizowaniu problemu
a6-c5-25tdi-afb-bledy-z-vaga-vt7837.htm
Będę wdzięczny za pomoc w zlokalizowaniu problemu
- ma_pok
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marek
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ed mozesz spojrzec na logi dynamiczne i wyrazic swoja opinie??
a6-c5-25tdi-prosba-o-analize-logow-dyna ... vt8047.htm
Dzieki
a6-c5-25tdi-prosba-o-analize-logow-dyna ... vt8047.htm
Dzieki
przepraszam ale chwilowo nie miałem czasu.Za sam wkład tak jak ktoś juz pisał 230 zł(pierburg),wczesniej jezdziłem na "umytym boshu"i mószę przyznać ze poprawa jest widoczna bynajmniej jesli chodzi o dynamike,co do spalania nie mam fisa,ale wydaje mi sie ze jest troszke lepiej,bynajmniej na trasie,a napewno nie gorzej,co do filtrów to dokładnie juz nie pamietam,ale przepływka+filtry(paliwa+powietrza)+przesyłka=jakies350zł.Filtry mana.Obdzwoniłem przed zakupem wiele sklepów i ceny typu bosh za 350 zł to zazwyczaj konczyly sie regeneracja,a co do ryzowych zamiennikow to nie wydawajcie kasy w błoto tak jak ja to zrobiłem za pierwszym razem,bo straciłem tylko 150zł.pozdrawiam(mam do sprzedania :mrgreen: )