jestem bardzo szczęśliwym (przynajmniej jak do tej pory) nowym właścicielem A6 C6 z roku 2005 w sedanie

Przechodząc do meritum, mam kilka pytań do doświadczonych już użytkowników na temat działania systemu MMI.
Na wstępie - sprawdzałem wersję MMI, żebyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy - jest następująca:
SW: C6-HU 6350 12.0.0 0513
Mam kilka nurtujących mnie kwestii:
1. Poprzedni właściciel miał dwa modele Audi. Jeden kupił bez płyty MMI i mnie o nią okardł

2. Kwestia nurtującego mnie guziczka. Na panelu mam przycisk CD/TV. Czy to oznacza, że system ma możliwość odtwarzania TV? Po wcisnięciu przycisku włącza się tylko CD, nie ma możliwości wyboru TV. Dziwna sprawa, że ten przycisk jest tak oznaczony, jeśli nie ma TV - czy jest możliwość dokooptowania takiej funkcji?
3. Najważniejsza na dzień dzisiejszy kwestia - możliwość podłączania urządzeń MP3 - typu pendrive czy karta SD. Czytałem, że prosta sprawa jest jeśli Audi posiada interfejs AMI w schowku. Niestety, ja u siebie takiego interfejsu nie widzę, co mnie szczerze nie dziwi bo ponoć montowane seryjnie były od 2007 roku. Mam zatem pytanie - czy do mojej wersji MMI jest jakakolwiek możliwość podłączenia kabla który będzie działał jako AUX i będzie możliwość wpięcia np. czytnika kart USB i karty SD z mp3?
Jeśli tak - to jaka to możliwość?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Jeśli dla kogoś te problemy wydają się błachę, to proszę o zrozumienie, wszystkiego w życiu trzeba się powoli nauczyć

Pozdrawiam serdecznie