problem z klima a6c6
problem z klima a6c6
Witam mam taki problem podczas pracy klimy nagle od strony pasazera i z tylu zaczyna leciec gorace powietrze od strony kierowcy normalnie klima chlodzi .po zapaleniu auta powtornie wszystko wraca do normy i znowu wszedzie szron
bledow na kompie nie ma zadnych.

Re: problem z klima a6c6
Jezeli nadal masz problem zrob dokladnie to co gosc na filmie :haribo.pl pisze:Witam mam taki problem podczas pracy klimy nagle od strony pasazera i z tylu zaczyna leciec gorace powietrze od strony kierowcy normalnie klima chlodzi .po zapaleniu auta powtornie wszystko wraca do normy i znowu wszedzie szronbledow na kompie nie ma zadnych.
Trzeba rozebrac te zaworki , ja swoje do octu wrzucilem , wyczyscilem patyczkami , przesmarowalem wd40, i przypolerowalem papierem sciernym 2500 (tylko ostroznie bo mozna taksamo jak poprawic i popsuc ) tak tylko zeby brud zczyscic i zeby sie znowu swiecily
przy rozbieraniu moze ci troche plynu poleciec - nie przejmuj sie niech zleci - srobek nie pogub i nie spiesz sie

Mialem ten sam problem i sie zabieralem od zeszlego roku zeby go naprawic ale 2 miesiace temu sie poddalem i zrobilem - wszystko smiga i jeszcze ani razu nie mialem problemu
powodzenia !
No dzieki.czytalem o tym i nawet mialem to zrobic ale zaczelo dzialac dobrze i tak zeszlo do dzis.ale trzeba bedzie wkoncu to zrobic
szczegulnie na latoharibo.pl pisze:No dzieki.czytalem o tym i nawet mialem to zrobic ale zaczelo dzialac dobrze i tak zeszlo do dzis.ale trzeba bedzie wkoncu to zrobic