Ogrzewanie dziwna sprawa proszę o pomoc
Ogrzewanie dziwna sprawa proszę o pomoc
Witam, jestem posiadaczem Audi a6 c5 98 r. od niecałego roku, to moja pierwsza zima z audi . Problem jest taki : mróz na zewnątrz około -3 samochód zimny po przejechaniu 10 km temperatyra ok 90 stopni na klimatroniku ustawione 23 w auto i manualu czyli właczone szyba srodek i nogi na szybe i srodek leci ciepłe powietrze a na nogi całkiem zimne, jak i również zauważyłem temperatura prawej strony jak i lewej nie jest identyczna tzn. z lewej leci troche chlodniejsze powietrze. Czy ktoś juz miał coś takiego
prosze o pomoc .

O widzę, kolega ma ten sam problem co ja. Nawet rocznik auta się zgadza. Ja jestem posiadaczem Audi dopiero od tygodnia, więc nie mam o nim jeszcze bladego pojęcia, ale wyrażam chęci do nauki
Nie wiem jak to jest z ciepłym powietrzem LEWO-PRAWO, ale wiem na pewno, że na nogi leci zimne. Przyłączam się do Twojego pytania zatem i pozdrawiam.

synu...
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
stahu100, synu87 - VAG Com i zrobić adaptacje klap. Co i jak znajdziecie na Forum. Wartości we wszystkich oknach oprócz ostatniego muszą być 0 (słownie zero) 
Jeżeli nie uda się przeprowadzić adaptacji do końca oznacza, że któraś klapa rozdzielacza się zacina przez co gdzieś leci zimno, mimo iż ustawiona jest wyższa temperatura

Jeżeli nie uda się przeprowadzić adaptacji do końca oznacza, że któraś klapa rozdzielacza się zacina przez co gdzieś leci zimno, mimo iż ustawiona jest wyższa temperatura