Jako, że z regulaminu wyczytałem, iż wątek powitań został usunięty tak więc chciałbym przedstawić Wam siebie jak i moje nowe autko

Otóż jestem Bartek mam 22 lata i pracuję jako IT service Manager. Od 2 dni po bardzo długich poszukiwaniach z Panem Ryszardem ( rzeczoznawcą ) auta zostałem posiadaczem mojej srebrnej strzały. Poszukiwania były bardzo długie i dokładne lecz trafiła się fajna sztuka z pewną historią. Moje Audi jest z 2001r z silnikiem 3.0 v6 ASN bez napędu quatrro + skrzynia multitronik. Z auta jak narazie jestem bardzo zadowolony komfort jazdy jest nie do opisania tym bardziej biorąc pod uwagę, że od kilku ładnych lat jeździłem moim wiernym Seatem Cordobą z 1995 r o mocy 75 koni . Autko jest bardzo zadbane i sprawdzone.
W dniu 17.12 jadę na instalację LPG gdzie zostanie zainstalowana instalacja Stag 300 Premium wtryski Baracuda reduktor do 300 koni wlew pod klapkę i butla w koło.
Na chwilę obecną cały czas uczę się tego co posiada to autko zaczynając od wspomagania kończąc na komputerze, navi , webasto i jakimś chłodzeniu

Dziś tylko jedno zdjęcie podglądowe i z czasem będę dodawał zdj z przeprowadzonych przeze mnie zmian. Dodam, że bardzo lubię motoryzację i w miarę możliwości w aucie robię wszystko sam.
A oto i Audiczka

[ Dodano: 2014-12-18, 14:48 ]
Jako że dziś Audi wraca z instalacji podtlenku elpidżi chciałbym wam pokazać jak wyglądał silniczek mojego autka przed instalacją a potem po :
A tu podczas oględzin z Panem Ryszardem ( rzeczoznawcą ) :