Od dłuższego czasu świecił mi się AIRBAG, podłączyłem Vag-a i wyszedł błąd taśmy, zdjąłem wszystko z kolumny i uszkodziłem ją do końca, zaświeciły się ESP i ABS. Cóż uśmiechnąłem się do znajomych i dostałem całe to ustrojstwo. Tylko jeden mam kłopot bo mój miał numer 1J0 959 654J a ten co dostałem ma wszystko to samo tylko końcówka jest AG. I kostki z tyłu podpinam inaczej u mnie była wyżej czarna niej żółta, a w obecnej żółta jest wyżej i odwrócona a czarna niżej. Więc policzyłem ilość obrotów podzieliłem na pół, założyłem na kolumnę wszystko poskładałem i wielki ZONK. AIRBAG zgasł ale ESP i ABS nie, a do tego wywaliło mi na fisie znaczek " kółko z okładzinami " i trzy razy piszczy. Może to jakiś zbieg okoliczności, płyn jest, klocki zrobiły jakieś 15000 KM choć nie sprawdzałem ich grubości naocznie, ale ktoś mi powiedział że trzeba jeszcze jakąś kalibrację zrobić????? Może ktoś podpowie co z tym dalej, a może ta końcówka AG i inne ułożenie gniazd wtyczek powoduje że dalej się to świeci wszystko?
Dzięki za wszelkie porady.