Mechanik wymienił mi kompletny rozrząd.Po odebraniu auta nie mogłem go nawet przetestować,bo miałem pilny wyjazd do Niemiec.Po powrocie ,wsiadłem do auta ,pokręciłem się troszkę po mieście i myślę sobie wszystko jest ok.Zrobiłem jakieś 30 lub 40 km.Chciałem później odwiedzić znajomego i tu się zaczął problem.Wyjechałem za miasto jadę sobie na 5 biegu 100 km/h chciałem wyprzedzić autobus i dupa-samochód nie jedzie
 od 100 km/h do 120 to przyspiesza chyba w 15 sekund.Długo nie myśląc -zawróciłem.Pojechałem nie do mechanika który mi to robił bo już warsztat miał zamknięty tylko do drugiego znajomego na komputer aby sprawdził co się dzieje ,ze to auto nie chce jechać.Przed wymiana rozrządu nie było żadnych problemów .Po podłączeniu do komputera wyskoczyły następujące informacje
 od 100 km/h do 120 to przyspiesza chyba w 15 sekund.Długo nie myśląc -zawróciłem.Pojechałem nie do mechanika który mi to robił bo już warsztat miał zamknięty tylko do drugiego znajomego na komputer aby sprawdził co się dzieje ,ze to auto nie chce jechać.Przed wymiana rozrządu nie było żadnych problemów .Po podłączeniu do komputera wyskoczyły następujące informacje   

Znajomy który mi to podłączał powiedział mi ,że jest źle ustawiony rozrząd.
pytanie teraz co mam zrobić z mechanikiem który mi to ustawiał?bo zgolił mnie 2100 zł