ACK Pracuję na 5 garczków
ACK Pracuję na 5 garczków
Koledzy podpowiedzcie co jeszcze sprawdzić.Wymieniłem świece i przewody i dalej pracuje na 5 garów.Ma niskie obroty na biegu jałowym.Może to sonda być? Czy to prawda że są 4? Podpięcie pod kompa coś wyjaśni? Od czego zacząć.Wypowiedzcie się jeżeli mieliście podobny problem a śmiem twierdzić że napewno ktoś miał 

-
- Forum Audi A6 / A7
Słowiu, Na pewno ktoś miał taki problem,ale wiele różnych usterek może mieć podobne objawy. Tak ,takie zachowanie może być spowodowane sondą.Jednak że najpewniejszym i najlepszym sposobem na sprawdzenie co się dzieje jest podłączenie VAG-a. Jeśli tego nie zrobisz wydasz majątek na znalezienie usterki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
340KM i 500NM 

jeśli chodzi na 5 garów i jeżreli wymieniłeś to co napisałeś to sprawdziłbym to:
ciśnienie na listwie paliwowej czy pompka podaje właściwe
wtryskiwacz ten, na którym nie pracuje silnik czyli zasilanie oraz pracę czy idzie paliwo
kompresje na cylindrach.
sonda nic tutaj nie ma spólnego z brakiem pracy na jednym garze.
ciśnienie na listwie paliwowej czy pompka podaje właściwe
wtryskiwacz ten, na którym nie pracuje silnik czyli zasilanie oraz pracę czy idzie paliwo
kompresje na cylindrach.
sonda nic tutaj nie ma spólnego z brakiem pracy na jednym garze.
- maro_stg
- Forum Audi A6 / A7
... to jakby nie było masz przyczynę, zajmij się tymi sondamiSłowiu pisze:sprawdzaliśmy to chyba bo kumpel nawet pokazywał mi wykres że jest ciągła linia a nie tak jak powinno być czyli góra dół...krystek13 pisze: żebyś podłączył Vag i sprawdził w blokach silnika czy sondy pracują
audiczek było wiele a obecnie jest:
Chrysler 300c 5,7 V8 05r
Chrysler 300c 5,7 V8 05r
zajmę się,pewnie.A wie ktoś może jakie one mają oznaczenia żebym najpierw je sobie znalazł i jakie są ich orientacyjne ceny??maro_stg pisze:... to jakby nie było masz przyczynę, zajmij się tymi sondamiSłowiu pisze:sprawdzaliśmy to chyba bo kumpel nawet pokazywał mi wykres że jest ciągła linia a nie tak jak powinno być czyli góra dół...krystek13 pisze: żebyś podłączył Vag i sprawdził w blokach silnika czy sondy pracują