Jestem zmuszony do wymiany wszystkich amortyzatorów po tym jak na niemieckim TUV stwierdzono że lewy przedni i lewy tylni amortyzator się poci
 Jako ciekawostka, auto ma przejechane 360 tyś i tyle właśnie przejechało na tych amortyzatorach z tym że tylko po niemieckich drogach... Czy ktoś z forum mógłby polecić mi jakieś amortyzatory najbardziej zbliżone do fabrycznych? Nie chcę aby auto było ani twardsze ani bardziej miękkie. Odpowiada mi to co jest obecnie. Zainteresowałem sie marką Bilstein i podobno B4 to komfort, B6 są sztywniejsze. Ale czy komfort są bardziej miękkie od oryginału czy to raczej właśnie ten oryginał? Dodam tylko że mam zwykłe zawieszenie bez S-line
  Jako ciekawostka, auto ma przejechane 360 tyś i tyle właśnie przejechało na tych amortyzatorach z tym że tylko po niemieckich drogach... Czy ktoś z forum mógłby polecić mi jakieś amortyzatory najbardziej zbliżone do fabrycznych? Nie chcę aby auto było ani twardsze ani bardziej miękkie. Odpowiada mi to co jest obecnie. Zainteresowałem sie marką Bilstein i podobno B4 to komfort, B6 są sztywniejsze. Ale czy komfort są bardziej miękkie od oryginału czy to raczej właśnie ten oryginał? Dodam tylko że mam zwykłe zawieszenie bez S-lineBędę wdzięczny za wszelkie informacje.
Pozdrawiam