tuner TV
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Skrzynia: Manual
- Kontakt:
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
z ipada nie idzie zmienię jutro
ale jako stojący na straży regulaminu sam powinieneś go przestrzegać kolego
- jest napisane miasto lub region i o ile UK można nazwać regionem to użycie wspólnie miasta, niedozwolonego znaku "/" i regionu jest jawnym pogwałceniem regulaminu gdyż słowo "lub" wyklucza możliwość użycia obu nazw - gdzieś już o tym było... przy aferze Rywina chyba
- bez obrazy po prostu jak ma być porządek to trzymajmy go wszyscy - pzdr 

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
t_rex_, kolego jak będziesz miał swoje własne Forum, to będziesz odwlekał sprawę jak Ci się będzie podobać, na moim wykonaj to co Ci polecono i nie tuszuj jednej sprawy drugą. Czy teraz jest wystarczająco jasne przesłanie
Czekam zatem do jutra.
Ja współtworzyłem ten regulamin i w życiu nie widziałem takiej interpretacji jak Twoja - to jak
Wielu się pomyliło, a Ty masz rację 

Ja współtworzyłem ten regulamin i w życiu nie widziałem takiej interpretacji jak Twoja - to jak

Chcę podać miasto, więc podałem, zatem nie muszę wybierać w zamian regionu, ale nie jest napisane, że nie mogę mogę. A ze względu na to że jest to poza granicami kraju podałem kraj dla lepszej orientacji.Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym zamieszkujesz, podaj inne duże, najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania lub region.
I nie ma w moim polu oznaczeń z tablicy rejestracyjnej - co byłoby bez sensu jako że w UK nie ma liter miast, hrabstw itp. i nie ma innych informacji jak na przykład skrótów choć znanych w przypadku jednej, ale pasujących do wielu miejscowości jak np. Włoszczowa, Warszawa, czy Włodawa. Nie widzisz tam także "z daleka" "stąd" - czyli innych informacji, prawdaZabronione jest wpisywanie w tym polu oznaczeń/lokalizacji na podstawie tablic rejestracyjnych/innych informacji.

- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
t_rex_, nadal widzę w polu "Skąd: W-wa". Jeżeli sobie nie radzisz to podaj co chcesz by tam było i to wstawię... Także zanim zaczniesz krytykować innych bądÂź pewien, że sam nie masz nic do zarzucenia...
Totalitaryzm
Nie jesteś tutaj od dzisiaj, a wystarczy poruszać się na Forach by stwierdzić, że jest dokładnie odwrotnie. Natomiast jeżeli ktoś z założenia jest na anty i w dodatku Regulaminu Forum na oczy nie widział (choć zaakceptował), to nie wróżę mu kariery tutaj.
Nie dziw się, że nikt nie chce odpowiedzieć, gdy dyskutujemy o obowiązkach - bo tylko od Ciebie zależy kiedy ta pomijająca temat dyskusja zostanie usunięta - torując drogę zagadnieniu z pierwszego postu...
Totalitaryzm

Nie dziw się, że nikt nie chce odpowiedzieć, gdy dyskutujemy o obowiązkach - bo tylko od Ciebie zależy kiedy ta pomijająca temat dyskusja zostanie usunięta - torując drogę zagadnieniu z pierwszego postu...