Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

tuner TV

Car Audio
ODPOWIEDZ
t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

tuner TV

Post autor: t_rex_ » 01 paź 2013, 16:22

Witam - jak wiadomo sygnał analogowy wyłączony i z TV w moim audi lipa - ktoś przerabiał tuner na cyfrowy z fabrycznego analogowego??? jak tak to gdzie i jaki koszt? - dzieki

Awatar użytkownika
Audi A6 Warsztat
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Zbigniew
Rocznik: 2008
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Audi A6 Warsztat » 01 paź 2013, 18:15

t_rex_, zapraszam

_profil
Warsztat, naprawy Audi A6.

t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: t_rex_ » 01 paź 2013, 22:55

a że tych nawiasów nie zrobiłem tak? sorry dawno mnie nie było i myślałem że jak podaję szczegółowo obok czym jeżdżę, z jakim silnikiem i z jakiego roku to wydawało mi się to zbędne ale już przy następnym poście sobie przypomniałem o tej małej uciążliwości :) - pzdr i sorry :)

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Silnik: 2.7TDI 163KM
Skrzynia: Manual
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 01 paź 2013, 22:57

t_rex_, pole "Skąd", kolego - o to tutaj chodzi <okok>

t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: t_rex_ » 01 paź 2013, 23:26

ok :) - przez cztery lata od rejestracji nikt się nie czepiał tego powszechnie używanego i dozwolonego skrótu dla miasta Warszawa nie mającego nic wspólnego z tablicą rejestracyjną dlatego trochę zgłupiałem o co Wam chodzi :) ale ok faktycznie kroś może nie zrozumieć... już zmieniam :)

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 01 paź 2013, 23:28

t_rex_, aż ktoś zauważył i to mu się chwali - dziękujemy :)
Gdy to nastąpi usunę wszystkie posty dotyczące tego <okok>

t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: t_rex_ » 01 paź 2013, 23:43

z ipada nie idzie zmienię jutro :) ale jako stojący na straży regulaminu sam powinieneś go przestrzegać kolego :) - jest napisane miasto lub region i o ile UK można nazwać regionem to użycie wspólnie miasta, niedozwolonego znaku "/" i regionu jest jawnym pogwałceniem regulaminu gdyż słowo "lub" wyklucza możliwość użycia obu nazw - gdzieś już o tym było... przy aferze Rywina chyba :) - bez obrazy po prostu jak ma być porządek to trzymajmy go wszyscy - pzdr :)

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 01 paź 2013, 23:45

Nie wiem kto Ci tłumaczył że ukośnik sztywno znaczy "lub"...

t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: t_rex_ » 01 paź 2013, 23:50

"lub" jest w regulaminie :) ukośnik to drugie wykroczenie - niedozwolony znak :) - i kończymy dyskusję jutro zmienię podając zgodnie z regulaminem miasto LUB region bez ukośnika na PL - pzdr :)

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 02 paź 2013, 00:09

t_rex_, kolego jak będziesz miał swoje własne Forum, to będziesz odwlekał sprawę jak Ci się będzie podobać, na moim wykonaj to co Ci polecono i nie tuszuj jednej sprawy drugą. Czy teraz jest wystarczająco jasne przesłanie ?? Czekam zatem do jutra.
Ja współtworzyłem ten regulamin i w życiu nie widziałem takiej interpretacji jak Twoja - to jak ?? Wielu się pomyliło, a Ty masz rację ??
Jeśli nie chcesz podawać miasta w którym zamieszkujesz, podaj inne duże, najbliżej leżące od Twojego miejsca przebywania lub region.
Chcę podać miasto, więc podałem, zatem nie muszę wybierać w zamian regionu, ale nie jest napisane, że nie mogę mogę. A ze względu na to że jest to poza granicami kraju podałem kraj dla lepszej orientacji.
Zabronione jest wpisywanie w tym polu oznaczeń/lokalizacji na podstawie tablic rejestracyjnych/innych informacji.
I nie ma w moim polu oznaczeń z tablicy rejestracyjnej - co byłoby bez sensu jako że w UK nie ma liter miast, hrabstw itp. i nie ma innych informacji jak na przykład skrótów choć znanych w przypadku jednej, ale pasujących do wielu miejscowości jak np. Włoszczowa, Warszawa, czy Włodawa. Nie widzisz tam także "z daleka" "stąd" - czyli innych informacji, prawda ??

t_rex_
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: t_rex_ » 02 paź 2013, 12:01

nie denerwuj się Adminie wiem że na forach panują ustroje totalitarne i możesz interpretować dowolnie regulamin bo to Twoje forum - już zmieniłem :) a tuner TV nadal nie działa :) - pzdr :)

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 02 paź 2013, 16:24

t_rex_, nadal widzę w polu "Skąd: W-wa". Jeżeli sobie nie radzisz to podaj co chcesz by tam było i to wstawię... Także zanim zaczniesz krytykować innych bądÂź pewien, że sam nie masz nic do zarzucenia...
Totalitaryzm ?? Nie jesteś tutaj od dzisiaj, a wystarczy poruszać się na Forach by stwierdzić, że jest dokładnie odwrotnie. Natomiast jeżeli ktoś z założenia jest na anty i w dodatku Regulaminu Forum na oczy nie widział (choć zaakceptował), to nie wróżę mu kariery tutaj.

Nie dziw się, że nikt nie chce odpowiedzieć, gdy dyskutujemy o obowiązkach - bo tylko od Ciebie zależy kiedy ta pomijająca temat dyskusja zostanie usunięta - torując drogę zagadnieniu z pierwszego postu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja