przedstawie historię samochodu. Otoz audi pochodzi od pierwszej, samotnej wlascicielki, ktora miala go 15 lat, jezdzila autem jakto matka z dziecmi na zakupy itp. Auto pochodzi z niemiec, od poczatku do konca jest serwisowane, ostatni wpis to 11.06.2013 - 144.276km - to samo w ksiazce co w bazie ASO. Auto teraz ma 144.800km przebiegu, poniewaz owa Pani kupila sobie nowe auto a to po tym przegladzie postanowila odstawic na wlasnym podworku (nie miala widocznie zylki do handlu). Wymieniony zostal na tym ostatnim przegladzie kompletny rozrzad, lampa przednia lewa (byla matowa i nie przeszlaby przegladu). Auto ma niemiecki przeglad wazny do 2015 roku, wiec ten serwis robila chyba pod przeglad. Auto nigdy nie stukniete, zaden element nie byl malowany. Nigdy nie byla polerowana wiec to byl dobry argument do zbica ceny. Silnik chodzi bardzo ladnie, automatyczna skrzynia takze, zadnych szaprniec itp. rzeczy, w seriwsie bylo cos z nia robione, ale dokladnie nie wiem co (ojciec zna niemiecki to mi przetlumaczy niedlugo).
Wiec po tej malej opowiastce chcialbym sie zapytac czy owa Vka bedzie dobra motorownią pod LPG?
Jaki zestaw sugerujecie? BRC/STAG czy moze cos innego? Cena tak do 4000-4200PLN z montazem. Bardzo dobrego gazownika mam w swoim miescie, ale chcialbym zaczerpnąć waszej opinii.
Dziekuje bardzo za wszystkie komentarze, ktore mam nadzieje sie tutaj pokażą. Pozdrawiam!
@kolego nizej, poprawiłem się