Witam,
Jako że ostatnio musiałem zmienić klocki hamulcowe jak zwykle wynikły z tego kłopoty, mam zaciski dwu tłoczkowe i po każdej stronie jeden tłoczek nie działa, dodatkowo żeby było śmiesznie odpowietrzniki są urwane (jeden nie ma już gwintu i siedzi zwykła śruba), teraz każde koło przy hamowaniu na postoju wydaje dziwny dźwięk, do czego zmierzam, tutaj części są drogie wiec postanowiłem ściągnąć z pl ale jest kłopot bo i nowe dużo kosztują a takie dwu tłoczkowe na allegro nie widziałem, są jedno tłoczkowe ale jaka jest siła hamowania? gorsza? lepsza? chce kupić zaciski i zrobić to porządnie,
dla ludzi którzy powiedzą było dać do mechanika zapraszam do Szwecji i nich sobie naprawia jak tutaj za wymianę przekaźnika 1000 koron, a telepanie kierownicy przy 120 do tej pory nie potrafią zrobić.
Będę bardzo wdzięczny za każdą sugestie.
Dzieki pozdrawiam
kilka pytań dot. hamulców
No dzięki za sugestie, czekam dalej, mam nadzieje że ktoś wie coś na ten temat, bo widziałem że jedno tłoczkowe były montowane także i w dużych silnikach no to skoro 400km hamuje dobrze to czemu moja miała być nie hamować,
jeżeli ktoś jest wie to proszę o pomoc,
dziękuje za przeniesienie
pozdrawiam
[ Dodano: 2013-08-18, 13:35 ]
nikt nic nie wie?
jeżeli ktoś jest wie to proszę o pomoc,
dziękuje za przeniesienie
pozdrawiam
[ Dodano: 2013-08-18, 13:35 ]
nikt nic nie wie?