Chciałbym poinformować że jestem nowym na forum , i nie mam bladego pojęcia co jak i gdzie.. Jeżeli pytanie te skierowałem w nieodpowiednim miejscu , to bardzo przepraszam..
 Chciałbym poinformować że jestem nowym na forum , i nie mam bladego pojęcia co jak i gdzie.. Jeżeli pytanie te skierowałem w nieodpowiednim miejscu , to bardzo przepraszam..Otóż mój problem polega z autkiem Audi A6 C6 Quattro 3.0 TDI.. Kupując auto ( a kupilem niedawno ) Okazalo sie ze wyskakuje kontrolka w kształcie ,,Spiralki''.. Gdy mocniej przycisne pedał gazu zaświeca się ( okolice 120/140 km ) i auto momentalnie traci moc , przechodzi w tryb awaryjny. Po zatrzymaniu się kontrolka zgasa i auto znow jedzie okej.. Jutro mam jechać do mechanika pod komputer, lecz może ktoś z was doświadczył już podobnego problemu? Z góry BARDZO dziękuje!!.

Jeżeli już to jestem , to mógłby mi ktoś powiedzieć od czego jest przycisk ,,CHECK'' i co on da gdy go się wciśnie? + Jak obsługować się skrzynią Tiptronic jak jest na ,,D'' ? Jak to z tym manualem ? ( nie chce zepsuć ) ..

z góry dzięki za pomoc.

Mechanicy patrzą tylko żeby zarobic ale zeby sie nie urobić..
 Mechanicy patrzą tylko żeby zarobic ale zeby sie nie urobić..