W przyszłym tygodniu będzie chipowany na 170KM. Obecnie ma ich 140. Nie znam się kompletnie na tym, czy są jakieś typy chipów? Który wybrać?
Jeszcze dwa pytanka-
1. Jest możliwość zmiany tych czterech pokręteł od klimy na dwa z wyświetlaczem? Jaka jest mniej więcej cena takiego panelu?
2. Czy te auta miały w produkcji seryjnej tylni spojler? Myślę, że dodałby trochę charakteru mojej A6

Autko ma duży przebieg, bo prawie 200 000 km. Był regularnie serwisowany u dealera Audi i u niego właśnie go kupiłem w miarę tanio, ze względu na duży przebieg właśnie. 2 tygodnie temu sprzedałem A4 z 2003r. 1.9 TDI, 170KM z chipem, które miało identyczny przebieg, choć jest o 5 lat młodsze.
W Irlandii jest bardzo wysoki podatek drogowy. I tak za autko o pojemności 2L płaci się rocznie jakieś 3 tyś. zł. Za auto 2.5L trzeba zapłacić jakieś 4600zł, a od 3L w górę już 7500 tysia... Masakra, ale niestety jest to rzeczywistość w tym państwie.
Dzięki z góry za pomoc przy moich pytaniach i skończę nietypowo, bo się przywitam gdyż jest to mój pierwszy post na tym forum. Pierwszy, ale na pewno nie ostatni

Fotki-
Autko na nich jest jeszcze lekko brudne w środku. Wczoraj odebrałem je od znajomego, który pracuje w serwisie Mercedesa i ma dojście do całego sprzętu czyszczącego środki aut. Moja szósteczka wygląda teraz jak nówka. Skórka i chodniczki się błyszczą na medal. Dzisiaj jak wsiadałem do auta to przez chwilę pomyślałem, czy czasem nie zdjąć butów... ;D