że ni za cholere to nie pasuje do tego modelu coś jakby przerost formy
na treścią zobaczcie sami
Powiem Tobie,że nieraz stawiam forum nad moją panią (jak o coś prosi,rozumiesz,może śmieci byśwyniósł,he,he,no przecież butelki plastykowe rozkładają się dziesiątki lat,a ta skrzeczy...),a jak się staram coś wrzucić,i żeby to jeszcze były chętnie oglądane,tudzież ściągane przez innych,to nieraz pół nocki się zarwie,ale co tam,ważne,żeby było wesoło!censored pisze:
OT: Powiem ci że ja lubię oglądać te twoje wrzuty i czasem zastanawiam się skąd ty to wszystko bierzesz??
Poz.
I ma na to chętnych, tak że nasze A6C5 są zagrożone przez A6 C5 i 1/2. Dla jaj wysłałem do niego meila o warunki, zachwalał że prawie będzie C6 i mało kto rozpoznaMISIEK_A6 pisze:Słuszne spostrzeżenie censored! To model z przed liftu i w dodatku z USAMoże go tam wkręcili ,że wystepuje A6 C5,5
![]()
Dla mnie też wioska... I dziwi mnie to ,że na allegro jest firma która za zwieśniaczenie samochodu bieże 2,500zł... :mrgreen:
Ciągnę chorobowe już 3 miechy,fakt,że zasuwam dzień w dzień autem ("chory może chodzić" jest zaznaczam,he,he,żonie pomagam w firmie...),ale popołudnia mam wolne...nieraz...,a szczerze,to duzo dostaje na e-maila,bo poczuciem humoru zarażam znajomych od zawsze,staram się przynajmniej,jakbym jakigoś paździerza wkleił,to walcie śmiało,zawsze postaram się poprawićslavi16 pisze:MR.A6, dysponujesz chyba dużą ilością wolnego czasu, skoro tak dużo buszujesz po necie?
Ale szacuneczek dla Ciebie za ciekawą robotę i uatrakcyjnienie forum